• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testleri ve 2 günlük gecikmem...YARDIMM:'(

maşallah allah hayırlısıyla kucağına aldırıp sağlıklı uzun da bi ömür nasip etsin..bu da 3 liralık birşey...7 aydır korunmuyoruz bizde...7 aydır her ay bekliyodum hamile miyimdir diye..şimdi anlatamam oturduğum yerde kırmızıları görücem diye korkumdan kendimi yokluyorum kasığım ağrıyo mu falan diye...ama sanki benim oturduğum yerde midem bulanıyo gibi geliyo bunları yazarken ne diyeyim Allahtan hayırlısı alan da o veren de o..

amin canım inşallah..beklemek çok zordur bilirim..sürekli kendimde belirti arardım..adet olunca da dünya başıma yıkılırdı hüngür hüngür ağlardım..Rabbim çok şükür gönderdi mucizemi..sende kavuşursun umarım

hamileymişim arkadaslar cok sagolun yorumlarınız için dün öğrendim bebişimi:)hemen haber verecektim ama eşim sağolsun etrafa öyle bir haber vermişki ben hastaneden geldiğimde bütün aile beni bekliyordu fırsatım olmadı maalesef:)

anaaaaaaaaa ne mutlu sızeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!! HARİKA bir haber..sağlıkla doğurup analı babalı buyutun ınşallah canım benım..:)))))))))))))

anaaaaaaaaa ne mutlu sızeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!! HARİKA bir haber..sağlıkla doğurup analı babalı buyutun ınşallah canım benım..:)))))))))))))

çok çok çok teşekkür ederim:)inanamıyorum hala elim ayağım dolaştı :)hamile kalana kadardı stres sanıyordum e asıl bundan sonraymıs :) slow motion hareket ediyorum:) çok korkmaya başladım hem daha yokmuş gibi geliyor hemde içimde bi mucize olduğunu bilmek güzel...ona bişey olmaz inşallahhh...allah herkese bu mutluluğu versin...yerim ben sizi ya,yeriz biz bebişimle sizi:)tanımadığımız insanlara karsı bu kadar güzel duygular hissetmek hatta hiç görmeden çok zor...oysaki burda gerçek bir kadın dayanışması var ne kadar mutluluk verici...çok teşekkür ederim sana mutluluğumu paylaştığın için:):54:

çok çok çok teşekkür ederim:)inanamıyorum hala elim ayağım dolaştı :)hamile kalana kadardı stres sanıyordum e asıl bundan sonraymıs :) slow motion hareket ediyorum:) çok korkmaya başladım hem daha yokmuş gibi geliyor hemde içimde bi mucize olduğunu bilmek güzel...ona bişey olmaz inşallahhh...allah herkese bu mutluluğu versin...yerim ben sizi ya,yeriz biz bebişimle sizi:)tanımadığımız insanlara karsı bu kadar güzel duygular hissetmek hatta hiç görmeden çok zor...oysaki burda gerçek bir kadın dayanışması var ne kadar mutluluk verici...çok teşekkür ederim sana mutluluğumu paylaştığın için:):54:

canım yeni gördüm, çok sevindim senin adına :) :). inşallah sorunsuz sağlıklı bi gebelik geçirirsin. artık darısı benim ve olmayanların başına. ben de dün adet oldum :(

teşekkür ederimm canım benim,inşallah çok şaşkınım ve korkuyorum:(

ah cnm benim belirtiler tıpa tıp aynı resmen o belirgin damarlar testte 1 saat sonra çizgi çıkmalar falan ben perşembe öğrendim sende perşembe dede oldu olacak oda aynı olsun:) hayırlıolsun cnm benim inşalla kucağımızada alırız

ah cnm benim belirtiler tıpa tıp aynı resmen o belirgin damarlar testte 1 saat sonra çizgi çıkmalar falan ben perşembe öğrendim sende perşembe dede oldu olacak oda aynı olsun:) hayırlıolsun cnm benim inşalla kucağımızada alırız

geçen perşembe öğrendim sat 9 kasımdı beta hcg 130 cıktı senın??

Back