• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testinin içinde ki çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tüpe başlayacaktık pandemi girdi mecbur oldu bizimkisi. takıyordum kafaya ama tüpe odaklandığım için yıllarca tutmayan bebek şimdi mümkün değil tutmaz demiştim çünkü ilaçları bile bırakmıştım. hatta iki kere ilişki olmuştu o ay. ve inanın öylesine test yapmıştım ilk kez kutunun içinde kalan son testi görüp bunu da yapayım da kutuyu çöpe atayım dedim temizlik yaparken. ne bir belirtim ne de başka bir şeyim yoktu çünkü.
O kadar cok duyuyorum ki tüp bebege başlayıp kendiliğinden hamile kalanları ve gerçekten merak ediyorum gerçekten nasıl olsa tüpe başladık diye rahatladıgınız için mi yoksa o kullandıgınız ilaçlar mı vesile oluyor 🤔 sizin probleminiz neydi neden olmuyordu

O kadar cok duyuyorum ki tüp bebege başlayıp kendiliğinden hamile kalanları ve gerçekten merak ediyorum gerçekten nasıl olsa tüpe başladık diye rahatladıgınız için mi yoksa o kullandıgınız ilaçlar mı vesile oluyor 🤔 sizin probleminiz neydi neden olmuyordu
pkos vardı bende yumurtalarım büyümüyor çatlamıyordu. aşılama da yaptırdım iğneler de kullandım hiçbiri fayda etmemişti.
bence tamamen kafa rahatlaması.
ama ben o ara kendime çok dikkat etmiştim pandemi nedeniyle düzenli ve sağlıklı beslendim, d ve c vitamini aldım. hamur işinden uzak kalıp düzenli uyumaya başlamıştım.
sizin probleminiz neydi?
bu arada konuyu dağıttık konu sahibi özür 😔

pkos vardı bende yumurtalarım büyümüyor çatlamıyordu. aşılama da yaptırdım iğneler de kullandım hiçbiri fayda etmemişti.
bence tamamen kafa rahatlaması.
ama ben o ara kendime çok dikkat etmiştim pandemi nedeniyle düzenli ve sağlıklı beslendim, d ve c vitamini aldım. hamur işinden uzak kalıp düzenli uyumaya başlamıştım.
sizin probleminiz neydi?
bu arada konuyu dağıttık konu sahibi özür 😔
Benimde yumurtalarım büyümüyo ama bana pco da denmedi hormonlarımda o yönde değil zaten o yüzden hep hormonlara bakıp bakıp bişeyin yok dediler. Araya koronada girince bende madem bişeyim yok bekliyim dedim ilk kez bu ay yumurta takibine gittim gelişmedi yumurta adetimi bekliyorum klomen için. Bende diyete basladım vitamin takviyesi almaya basladım bakalım. 18 ay oldu olmadı 🤷🏻‍♀️ Böyle ☺️

Benimde yumurtalarım büyümüyo ama bana pco da denmedi hormonlarımda o yönde değil zaten o yüzden hep hormonlara bakıp bakıp bişeyin yok dediler. Araya koronada girince bende madem bişeyim yok bekliyim dedim ilk kez bu ay yumurta takibine gittim gelişmedi yumurta adetimi bekliyorum klomen için. Bende diyete basladım vitamin takviyesi almaya basladım bakalım. 18 ay oldu olmadı 🤷🏻‍♀️ Böyle ☺️
en kısa zamanda inşallah. diyet ve vitamin takviyesi gerçekten önemli.
hayatımızdan stresi çıkarmak, düzenli yaşamak da öyle.

Asla kabul etmek istemiyoruz zaten negatifi kesin bi yerlerde bi yanlışlık olmalı hepimiz aynıyız😂
Hahha çok doğru🤣🤣
Screenshot_20201221-220732_Chrome.jpg

selamlar, merak ettim negatif görünen testin içini açtım burada daha önce yapan gördüğümden :olamaz:
test göstergesinin görünmeyen yerinde (sağdaki silik olan) çizgi oluşmuş bunun anlamı ne oluyor acaba bilen var mı
Bende aynı durumu yaşadım testi açtığımda çizgi vardı umutlandım ama kan verdim sonuç negatifti,umarım sizin pozitiftir

yemin ederim doğru 50 tane testi bir yılda bitirmiş olmam başka türlü açıklanamaz. en fazla 12 yapmam gerekirdi oysa 😂😂😂
ben kaset testte pozitif gördüm, gittim erken gebelik testi aldım bir daha yaptım.
mantıksızlığa bakar mısın 😂😂😂😂
1 yılda 50 test çok mu??🤣🤣🤣
Sana bi kıyak yapayım için rahatlasın, senin durumun çok normal.
50 tane test bana 2 ay ya yeteeerr ya yetmez 😝😁

1 yılda 50 test çok mu??🤣🤣🤣
Sana bi kıyak yapayım için rahatlasın, senin durumun çok normal.
50 tane test bana 2 ay ya yeteeerr ya yetmez 😝😁
ben de kendimiçok yaptım sanıyorum.
gerçekten hamile olduğumda
kasette çift çizgi -belirgin, şaşı olmadan gördüm-
gittim iki tane ayrı marka erken gebelik aldım onlar da çift çizgi tabi daha belirgindi
yetmedi kan verdim. 😂
o da yetmedi ertesi gün bir daha gidip kan vermiştim.

ben de kendimiçok yaptım sanıyorum.
gerçekten hamile olduğumda
kasette çift çizgi -belirgin, şaşı olmadan gördüm-
gittim iki tane ayrı marka erken gebelik aldım onlar da çift çizgi tabi daha belirgindi
yetmedi kan verdim. 😂
o da yetmedi ertesi gün bir daha gidip kan vermiştim.
Bende hamile olsam senin yaptığının 10 katını yapardım🥰 geçmiş 2 buçuk yılın negatif testlerin acısını çıkartırım vallahi🤦🏻‍♀️
Durum normal demekki, herkeste aynı. Bu gebelik testleriyle hepimiz akraba olduk🙃

Hahah adet gecikiyor kesin geç döllenme, adet olunuyor kesin yerleşme kanaması, kan veriyosun negatif yoook canım benim kaynımın eltisinin de böyle olmuş aylarca kanda bile çıkmamış taa 5. Ay ultrasonda çıkmış 🤣🤣🤣
O da ne 5. Aya kadar, hissediyor ama kanda negatif ayy ne kötü.
Bende 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif.
Adet günüm yarın, ama belki erken kan vermişşmdir, belki daha yeni yerleşiyordur kanda çıkmamıştır diye düşünüyorum🙈🙈🙈🙈 Aaahhh Allahım🤦🏻‍♀️

Bende hamile olsam senin yaptığının 10 katını yapardım🥰 geçmiş 2 buçuk yılın negatif testlerin acısını çıkartırım vallahi🤦🏻‍♀️
Durum normal demekki, herkeste aynı. Bu gebelik testleriyle hepimiz akraba olduk🙃
geçen gün evde bir tane daha buldum. sırf pisliğine işedim üstüne oh olsun diye. 😂😂😂
inşallah bu levela gelirsiniz bir an önce.

O da ne 5. Aya kadar, hissediyor ama kanda negatif ayy ne kötü.
Bende 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif.
Adet günüm yarın, ama belki erken kan vermişşmdir, belki daha yeni yerleşiyordur kanda çıkmamıştır diye düşünüyorum🙈🙈🙈🙈 Aaahhh Allahım🤦🏻‍♀️
Ya bu gerçekten çok büyük bi bataklık ya negatif görmek isteyene de pozitif görmek isteyene de geçen burda kızın biri temmuzdaki son ilişkisinden hamile oldugunu iddia ediyodu ya😂

Hahah adet gecikiyor kesin geç döllenme, adet olunuyor kesin yerleşme kanaması, kan veriyosun negatif yoook canım benim kaynımın eltisinin de böyle olmuş aylarca kanda bile çıkmamış taa 5. Ay ultrasonda çıkmış 🤣🤣🤣
kirpiğim karıştı mı, memelerim hassas mı, üstümde duygusallık var, kasığımda bir şey pıt pıt ediyor, sanki kalçam genişledi, her şey kokmaya başladı da cabası.
bir tanesi bile olmadı gerçeğinde 😂

kirpiğim karıştı mı, memelerim hassas mı, üstümde duygusallık var, kasığımda bir şey pıt pıt ediyor, sanki kalçam genişledi, her şey kokmaya başladı da cabası.
bir tanesi bile olmadı gerçeğinde 😂
Dişim ağrıyo,çişim kokuyo,burnum kaşınıyo karnım gurulduyo😂

Bende aynı durumu yaşadım testi açtığımda çizgi vardı umutlandım ama kan verdim sonuç negatifti,umarım sizin pozitiftir
Gecikmeniz oldu mu öyle mi kan verdiniz benim Bugün 6.gün gecikme pazartesi 8.gün olur geç döllenme dedikleri olay olsa bile çıkar mı acaba kanda net sonuç

Back