- 13 Kasım 2020
- 129
- 114
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf yükler misin canımselamlar, merak ettim negatif görünen testin içini açtım burada daha önce yapan gördüğümden
test göstergesinin görünmeyen yerinde (sağdaki silik olan) çizgi oluşmuş bunun anlamı ne oluyor acaba bilen var mı
ekledimmFotoğraf yükler misin canım
O çizgi ne bilmiyorum ama sonuçta olması gereken yerde değil dikkate almayın derim içinize sinmediyse yarın tekrar edin testi şu testin içini açma olayını da hiç anlamıyorum zaten nedennselamlar, merak ettim negatif görünen testin içini açtım burada daha önce yapan gördüğümden
test göstergesinin görünmeyen yerinde (sağdaki silik olan) çizgi oluşmuş bunun anlamı ne oluyor acaba bilen var mı
ya evet bende açanlara anlam veremiyorken kervana katıldım 2.gün bugun gecikmenin uygulamaya göre ama negatif çıktı zaten test bariz... hayal kırıklığına uğrayınca meşgale olsun dedim herhaldeO çizgi ne bilmiyorum ama sonuçta olması gereken yerde değil dikkate almayın derim içinize sinmediyse yarın tekrar edin testi şu testin içini açma olayını da hiç anlamıyorum zaten nedenn
Asla kabul etmek istemiyoruz zaten negatifi kesin bi yerlerde bi yanlışlık olmalı hepimiz aynıyızya evet bende açanlara anlam veremiyorken kervana katıldım 2.gün bugun gecikmenin uygulamaya göre ama negatif çıktı zaten test bariz... hayal kırıklığına uğrayınca meşgale olsun dedim herhalde
O çizgi ne bilmiyorum ama sonuçta olması gereken yerde değil dikkate almayın derim içinize sinmediyse yarın tekrar edin testi şu testin içini açma olayını da hiç anlamıyorum zaten nedenn
Benimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum yaaaFotoğraf yükler misin canım
Yarın yine yapın var gibi tebriklerBenimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum yaaa
O çizgi ne bilmiyorum ama sonuçta olması gereken yerde değil dikkate almayın derim içinize sinmediyse yarın tekrar edin testi şu testin içini açma olayını da hiç anlamıyorum zaten nedenn
Benimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum yaaaFotoğraf yükler misin canım
YüklenmişBenimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum yaaa
Benimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum ya
Uc gündür yapiorum hep böle çıktı adetime 8 gün var valla insALLAH vardır rabbim umutlarımı boşa çıkarmaz insALLAH isteyen herkesede nasip etsin bizleredeYarın yine yapın var gibi tebrikler
Adetine 8 gün mü var erken yumurtlamışsın herhalde. E o zaman durmadan test yapma hergün bekle biraz varsa koyulaşmış olurBenimde bugün yaptığımda silik çıktı resim yükleyemiyorum yaaa
Yüklenmiş
Uc gündür yapiorum hep böle çıktı adetime 8 gün var valla insALLAH vardır rabbim umutlarımı boşa çıkarmaz insALLAH isteyen herkesede nasip etsin bizlerede
hahahha o kadar alışıyoruz ki gerçekten çift çizgi çıkınca da bu sefer ona inanmıyoruz.Asla kabul etmek istemiyoruz zaten negatifi kesin bi yerlerde bi yanlışlık olmalı hepimiz aynıyız
Valla bu ay çok kasık ağrısı yaşadım adetim bitti iki gün sonra çok kasık ağrım vardı çoğu arkadaşım iki kez yumurtlayan var dediler kafam karıştı gercektende iki kere yumurtlama olurmu bu ay hiç bişey anlamdım hayırlısı Allah'tan İnsALLAH adetim geçerse hemen kan vericem bakalım dua eder sizdende dua beklerim insALLAHAdetine 8 gün mü var erken yumurtlamışsın herhalde. E o zaman durmadan test yapma hergün bekle biraz varsa koyulaşmış olur
Yaaa demek ondan mı iki koca çizginin fotografını atıp hamile miyim diye soruyo bu insanlar valla bazen sinir olmuyor değilim umarım bigün kendimi kınadığımı yaşarken bulmam burdahahahha o kadar alışıyoruz ki gerçekten çift çizgi çıkınca da bu sefer ona inanmıyoruz.
tecrübeyle sabit
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesin gibi duruyorValla bu ay çok kasık ağrısı yaşadım adetim bitti iki gün sonra çok kasık ağrım vardı çoğu arkadaşım iki kez yumurtlayan var dediler kafam karıştı gercektende iki kere yumurtlama olurmu bu ay hiç bişey anlamdım hayırlısı Allah'tan İnsALLAH adetim geçerse hemen kan vericem bakalım dua eder sizdende dua beklerim insALLAH
hahahaha ben yapmadım onu konu açmadım, o kadar sinir oluyorum ki yapana da.Yaaa demek ondan mı iki koca çizginin fotografını atıp hamile miyim diye soruyo bu insanlar valla bazen sinir olmuyor değilim umarım bigün kendimi kınadığımı yaşarken bulmam burda
İnsallah cnm çıkarsa hamilelik yazarım Allahin izni ileAllah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesin gibi duruyor
Ya evet sanırım gerçekten beklemediğin anda geliyo inşallah bende bu evreye gelirim artık ya. Sizin bebiş de doğmak üzere sanırım sağlıkla kucagınıza alınhahahaha ben yapmadım onu konu açmadım, o kadar sinir oluyorum ki yapana da.
genelde şey oluyor tam umudunu yitirip ovü bile yapmıyorsun. (ben korona başladı diye ertelemiştim iki yılın sonunda) öylesine yapıyorsun testi ana çift çizgi. ben dedim ki yok artık değildir yıllarca silik aramaktan gözüm şaşı olmuştu oysa. inanmayıp iki test daha yaptım yetmedi kan verdim düşün.
İnşallah sizler de en kısa süredeeee yaşarsınız hayırlısıyla.
amin inşallah burdaki her kadın dualarımda...Ya evet sanırım gerçekten beklemediğin anda geliyo inşallah bende bu evreye gelirim artık ya. Sizin bebiş de doğmak üzere sanırım sağlıkla kucagınıza alın
Ama takmıycam diyince de olmuyor ki demi size de korona vesile olmuş mesela bi işe yaramış lanetamin inşallah burdaki her kadın dualarımda...
burda çok akıl verirlerdi kafana takmadığında olacak ağlama diye hep sinir olurdum ama inanın doğruymuş.
çok teşekkür ederim.
tüpe başlayacaktık pandemi girdi mecbur oldu bizimkisi. takıyordum kafaya ama tüpe odaklandığım için yıllarca tutmayan bebek şimdi mümkün değil tutmaz demiştim çünkü ilaçları bile bırakmıştım. hatta iki kere ilişki olmuştu o ay. ve inanın öylesine test yapmıştım ilk kez kutunun içinde kalan son testi görüp bunu da yapayım da kutuyu çöpe atayım dedim temizlik yaparken. ne bir belirtim ne de başka bir şeyim yoktu çünkü.Ama takmıycam diyince de olmuyor ki demi size de korona vesile olmuş mesela bi işe yaramış lanet