Gebelik testini yanlış mı yapıyorum?

simdilikaraf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
42
-5
25
Evde gebelik testi yapmıştım ama tek çizgiyi görür görmez atıyordum, dün yine aldım yapmaya korkuyorum şuan. Ve aldığım test markasını araştırırken gördüm ki 5 dk beklemek gerekiyormuş doğru sonuç için 🤦 markalar arası değişkenlik oluyor mu?

Evde gebelik testi yapmıştım ama tek çizgiyi görür görmez atıyordum, dün yine aldım yapmaya korkuyorum şuan. Ve aldığım test markasını araştırırken gördüm ki 5 dk beklemek gerekiyormuş doğru sonuç için 🤦 markalar arası değişkenlik oluyor mu?
Evet en az 5 en fazla 10 dk benim bildiğim bütün testler böyle

Göğüsler de hassasiyet dışında tüm belirtiler var, gerçi daha adet gecikmesi olmadı bugün olmam gerek ama ben erken test aldım.
Peki ben bu zamana kadar yanlış yaptıysam, şimdi hamileysem eski sevgilimden mı yoksa, bir gecelik yaşadığım bir kişi vardı ondan mı? Kan testinden anlayabilirim sanırım en iyi

Bu sabah test yaptım, negatif çıktı regl günüm bugün aslında geçmeden erken test özellikli testten yaptım. Birde kan testi yapmak istiyorum regli bitiminde mı yoksa bu akşam mı valla çok ikilem de kaldım. Diğer gebeliğimde de idrar testinde negatif çıkmıştı kan da pozitif çıkmıştı onda da yine aynı şeyleri hissetmiştim belirti var yok arası yine aynı durumları yaşıyorum. Belirti olmamasına rağmen içime doğmuştu yapmıştım 6 haftalık olduğunu öğrenmiştim. Şimdi yine aynı şeyleri hissediyorum 🤦

X