- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
yok cnm bşy olmas inş:)bebek o olayın yapıldıgı yerde olmuyor:)bide ne sorucam size adetim gelmedi ya benim bu dönemde bi deneme fln yapılmaz demihani bi umut varsa falan bebek bişi olrmu sizce ??? malum kocalar durmuyorr
genel bi yargı bu dedigim bebegim:) bak benim kuzneim 3 ay kulandı 5. ayında hamile kaldı..ama dedigin gibi 1 gün içmeypte ogun hamile kalanlarda var:sadece hani yaşlı teyzelerin dedigi laflar olur ya o tarz bşy dedigim ıspatlanmış deil:) hatta banada dediler ben hep 1 sene düşünmüyorum dedim.. 1 sene ilaç kulansan 1 senede olmaz.. diger senede gör nezaman tutar 3 senedemi hamile kalcan dediler.. bende tıstım zaten ilaç almakta istemiyordum erkek korunsun işinin adıne:) bide kondom temizlik yaaa oralık batmıyor.. biz 4 aydır korunmuyorumzınsallah oyledır cnm. pekı ya 1 gun bıle hap almayı unutanlar nasıl oluyorda hemen hamıle kalabılıyor
aaa!! ben 5 ayda bitiyor etkısı diye bılıyordum eger dedıgın gıbıyse 8 ay 2 aya duser benım allahım isteyen herkezin kucagını doldursun inşş
merhb iyi geceler kızlar.bende yasmin kullanıcam başka bir marka önerisi olan varmıııııııııı lütfenn
yok cnm bşy olmas inş:)bebek o olayın yapıldıgı yerde olmuyor:)
bunu öğrendiğim iyi oldu
genel bi yargı bu dedigim bebegim:) bak benim kuzneim 3 ay kulandı 5. ayında hamile kaldı..ama dedigin gibi 1 gün içmeypte ogun hamile kalanlarda var:sadece hani yaşlı teyzelerin dedigi laflar olur ya o tarz bşy dedigim ıspatlanmış deil:) hatta banada dediler ben hep 1 sene düşünmüyorum dedim.. 1 sene ilaç kulansan 1 senede olmaz.. diger senede gör nezaman tutar 3 senedemi hamile kalcan dediler.. bende tıstım zaten ilaç almakta istemiyordum erkek korunsun işinin adıne:) bide kondom temizlik yaaa oralık batmıyor.. biz 4 aydır korunmuyorumz
inan habire çarşaf deiştiriyorum sinir oluyorum eskiden tertemiz kalırdı:)
ayy aynı durum valla carsaf utulemekten gına geldı artıkkk
yani öle diyorlar cnm keisn şy deil:) internette bi yazı okumuştum beek için denemede ilk 3 ay % 30 oranda, 6. ay % 60, 9 ay % 80, 12. ay %100 hamile kalınıyormuş tabi bi sorun yoksa eger bi sorun varsada 1 senenin sonunda doktorlar tedaviye başlıyor:)yanii ikinizde artıkkkkkk %80 lik dilime girerk şansınız yükseldi.. be hala% 60 lık orandayım:) tabi buda genelleme kesin deil:)
merhb iyi geceler kızlar.bende yasmin kullanıcam başka bir marka önerisi olan varmıııııııııı lütfenn
ilaç heraçıdan zararlı cnmmm.. kondom kulansın eşin.. eer zevk alamıyorum dersede bi süre kulansın alışırr... yazık canınızaaa herşeyi etkiliyorrrr ilaçç..ama en iyisi yasmin ve diana dieye biliorum.. yasmin daha hafifmiş diana ya göre..
minikgelin.ewet cnm malesefki hap kullanıcam.ikna edemedim bu konuda ısrarcı oldu ve kazandı.şimdilik ama
eger bebek uzuuuun bı sure dusunmuyorsanız yasmın ıyı ben de onu kullanmıstım ama bebek dusunuyorsanız esın korunsun bak ben de belkı hapın etkısınden hamıle kalamıyorum
ibozll.ewet şu an bebiş düşünmüyoz cnm.hayırlısı elbetde hapın hormonlara zararı oldugunu duydum daha az zararsız olanı yasmin diye araşdırdım bilmiyom artık deneyimlilerde fikir artık?sen başaka bir marka kullandınmı
hımm bebek dusunmuyorsanız yasmın ıyı dıye bılıyorum kı ben de yasmın kullanmıstım baska bı hap kullanmadım cunku cevremdekı herkes yasmın kullanıyordu ve doktor da ıyı oldugunu soylemıstı bana ama bana kılo yaptı 6 ay kullandım ve 7 kılo aldım ablam da bunu kullanmıstı o hıc kılo almadı bılmıyorum belkıde benım cok abur cubur yememden de olmus olabılır
ibozll.evet kg yapıyomuş en çok rahatsız eden yönü o zaten ilacın.sen hergünmü içdin yoksam aralıklarlanmı?
canım ben her gun ıctım hıcc aksatmadan dakıka bıle gecırmezdım benama bellı olmaz bak ablamda kılo fln yapmadı hiç belkı sanada yapmaz
ibozll ewet kişini bünye yapısına görede değişebilir.bana ulaşabilirmisin faceden yada msnden.ne kadarlık evlisin.aşılama yapdırdınmı sen?
cnm özelden msj at bana ekliyim seni
bu arada aşılama fln hiiçç yaptırmadım henüz
bu arada aşılama fln hiiçç yaptırmadım henüz
ibozll ben atamıyom.100 mesaj yazmamız gerkiyomuş burda ondan
neyse cnm dediğim gibi ben aşılama fln yaptırmadım gecen sene evlendim ben 1 sene 4 ay oldu evleneli sen ne kadarlık evlisin ?
ibozll.bende nasipse bu ay.bir önceki mesajımı anlayabildinmi ibozll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?