- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
Bende yemegimi yedim geldim seker :) doyurdun mu seninkini :)
Buarada supermis resim hemen uygulayalim :)
ne calısması bu ya gıremedım foruma yarım saatır yedırdım ben senın kocacın nerde tek basına yedın yemegıresımm super ya deneyelım
Valla ya bekle bekle zaten herseyi bekliyoruz :) Benim kocis arkadasina gitti bilgisayari bozulmus onu yapmaya :) simdi kuzey guneyi izliyorum :) sen neler yaptin?
ayy beklettim canııımm pardon ben de yemek hazırladım 2 gün aradan sora kocamla ılk yemegımız baya ozendım sofradaneyse yemegımızı yedık sonra bı guzel turk kahvesı sımdı kocacık uzanıyor tv izliyor ben de oooolllle bakınıyorum işteee ....
Ya bende de 1 saat once soyle bi mide bulantisi ates basma oldu. Nedir acabaa :)
saka mı yapıyosssuuuunnnnnn !!!hadi inşşşşş kuzum yaaaa
Bende dedim ne oluyooooo ama 10dk sonra falan gecti. Psikolojik mi acaba kendi kendimi hamile yapmaya calisiyorum bunyede sapitti :)
eee hep olsa ozmaz heralde zaten kendını dınle bakalım bıdaha olucak mı boyle bısı bıde yazıyı oku bak stress ii değilmişşş tatlımm
Okudum cnm stress bize yaramaz. Ben dr a gidip butun tahlillerimiz temiz cikana kadar dusunmekten neden olmuyor diye stress yapmaya devam edicem
Yok ben beter bu benden beter gel de stress yapmaaaaa su doktora adet gelırse (innşşş gelmezzzz) hemen gıttt mutlaka ama esın de gelsın canım mıllet muhtesem yuzyıla kılıtlenmıs bu arada
Tatlim ona ancak nisanda turkiyeye kesin donus yaptigimizda gidebiliriz. Insallah gerek kalmaz ozamana kadar bebis olur.
aaa! kesın donusmu neden ?
Ingiliz vatandasligini alip geri donucez ben burda yasamak istemiyorum omrumun sonuna kadar ailemle olmak istiyorum
umarım hersey ıstedıgın gıbı olur cnm ne kadardır ordasınız ? nasıl gıttınız ?
3 sene oldu. Ogrenci olarak geldik esimle sonra o is vizesini basvuru seneye ekimde vatandaslik icin basvurucaz ama nisanda gidip istanbula on hazirlik yapicaz is guc ev falan ayarliycaz insallah cnm
Ben cikiyorum tatlim yarin is var malesef ki. Yarin eve gelince gorusuruz. Optum byyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?