• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde T ve C çizgisi

yuppiie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
558
293
323
merhaba arkadaşlar ben direk konuya gireceğim adet tarihimden 0n gün geçti ve dün akşam test aldım yaptım önce T çizgisi hemen çıktı sonra C cizgisi belirdi sizce testte bir bozukluk var mıdır? Normalde ilk c çıkar ki test bozuk mu değil mi diye ardından , randevu aldım yarın için ama başına daha once gelen var mı bu testlerle alakalı. Ve korunmalı olarak ilişkimiz var çünkü bir bucuk yasında oğlum var

Bence testin pozitif canım doğana kadar 2.5 yaşına gelir oglun biraz zor oluyor ama en doğrusu bu bence 3 cocugum var araları 3 yas

Cok ilginç ama ya allahım isteyenlerede nasip etsin ben istemiyordum demek ki zamanında cok buyuk konusmusum korunarak ta olsa yinede nasip etti Biran test bozuk olabilir mi diye düşündüm

merhaba arkadaşlar ben direk konuya gireceğim adet tarihimden 0n gün geçti ve dün akşam test aldım yaptım önce T çizgisi hemen çıktı sonra C cizgisi belirdi sizce testte bir bozukluk var mıdır? Normalde ilk c çıkar ki test bozuk mu değil mi diye ardından , randevu aldım yarın için ama başına daha once gelen var mı bu testlerle alakalı. Ve korunmalı olarak ilişkimiz var çünkü bir bucuk yasında oğlum var
Benim hamilelik olan testlerin hepsi önce t çıktı. T ye idrar daha önce geliyor bhcg değerin fazlaysa hemen çizgi çıkıyor idrar c ye gelince de o koyulaşıyor zaten.

Back