Gebelik testinde silik ikinci çizgi hamile olabilir miyim

Madamco

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
66
9
8
24
Suphelendigim için test yaptım 5 dakika içerisinde o silik güzel çizgi çıktı hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG20210905134452.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 262
Hamileyyiiimmmmm
Bende 4 tane erken gebelik testine oyle silik cizgi cikti adet gunume 6 gun kala adet agrilari ve batmalari yasadim 6 gun boyunca. bugun regl gunum gece 21.40 a kadar regl olmadim ama son dakika cok az kanamam oldu bilmiyorum acaba yerlesme kanamasimi yoksa regl mi oldum anlayamadim. Normaldede ilk gunu regl im az gelir fark edemiyorum. Ingilterede yasiyorum burda kandan hamilelik testi yapmiyorlarmis ben gecen cuma idrar tahlili verdim yarin sonucunu alicam. 4 test ust uste silik sekilde 2 cizgi nasil regl olurum ya

Sonuç nedir?

Bugun doktora gittim. Bulundugum ulkede kandan hamilelik testi yapmiyorlar. Idrardan yaptilar negatif
Muhtemelen kimyasal gebelik yasadin dediler. Ayrica bir hafta sonra tekrar bir test yap pozitif cikarsa bize gel dediler. Teste 20 ve ustu degerini gosteriyor mus ondan test yap dediler emin olmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…