Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testinde silik ikinci çizgi hamile olabilir miyim
Bende 4 tane erken gebelik testine oyle silik cizgi cikti adet gunume 6 gun kala adet agrilari ve batmalari yasadim 6 gun boyunca. bugun regl gunum gece 21.40 a kadar regl olmadim ama son dakika cok az kanamam oldu bilmiyorum acaba yerlesme kanamasimi yoksa regl mi oldum anlayamadim. Normaldede ilk gunu regl im az gelir fark edemiyorum. Ingilterede yasiyorum burda kandan hamilelik testi yapmiyorlarmis ben gecen cuma idrar tahlili verdim yarin sonucunu alicam. 4 test ust uste silik sekilde 2 cizgi nasil regl olurum ya
Bende 4 tane erken gebelik testine oyle silik cizgi cikti adet gunume 6 gun kala adet agrilari ve batmalari yasadim 6 gun boyunca. bugun regl gunum gece 21.40 a kadar regl olmadim ama son dakika cok az kanamam oldu bilmiyorum acaba yerlesme kanamasimi yoksa regl mi oldum anlayamadim. Normaldede ilk gunu regl im az gelir fark edemiyorum. Ingilterede yasiyorum burda kandan hamilelik testi yapmiyorlarmis ben gecen cuma idrar tahlili verdim yarin sonucunu alicam. 4 test ust uste silik sekilde 2 cizgi nasil regl olurum ya
Bugun doktora gittim. Bulundugum ulkede kandan hamilelik testi yapmiyorlar. Idrardan yaptilar negatif Muhtemelen kimyasal gebelik yasadin dediler. Ayrica bir hafta sonra tekrar bir test yap pozitif cikarsa bize gel dediler. Teste 20 ve ustu degerini gosteriyor mus ondan test yap dediler emin olmak icin.