Evet hamilesinizSuphelendigim için test yaptım 5 dakika içerisinde o silik güzel çizgi çıktı hamile olabilir miyim ?
Teşekkür ederim hastaneye gideceğim birazdan çok heyecanlıyımAdet gecikmesinden ne kadar sonra test yaptınız? Silik çizgi yüksek oranda gebelik oluyor ama olmadığı zamanlarda oluyor. Bir iki gün sonra testi tekrarlayın veya en kesin olan kan testi yaptirin içiniz rahat eder.
Yaptıktan sonra çıktı şimdi hastaneye geldim inşallah doğru sonuç vermiştirSonuç hemen çıktıysa gebelik olabilir.Kan verin bence orda netleşir.Hayırlısı olsun
Allah gönlünüze göre versinTeşekkür ederim hastaneye gideceğim birazdan çok heyecanlıyım
HamileyyiiimmmmmAllah gönlünüze göre versinBize de haber verin olur mu? Merak ettim
Hamileyyiiimmmmm
Çok teşekkür ederimYaaaaaa çok sevindim sizin adınızaAllah hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun
3 gün sonra yaptımAdet gecikmesinden ne kadar sonra test yaptınız? Silik çizgi yüksek oranda gebelik oluyor ama olmadığı zamanlarda oluyor. Bir iki gün sonra testi tekrarlayın veya en kesin olan kan testi yaptirin içiniz rahat eder.
Suphelendigim için test yaptım 5 dakika içerisinde o silik güzel çizgi çıktı hamile olabilir miyim ?
Canım bu test bozuk ben 2. Gebeliğim şuan sütüö çocuğumu zahirleyince annemin şüphesiyle test yaptım bir hafta kala adetime silik çıktı mümkün çıkabilir ama şuan yaptığın test bozuk yeniden yap yarın aç karnınaMerhaba arkadaşlar ben de ilk kez test yaptım adetime 6 gün kala biliyorum erken ama aynı şekilde olan var mı acaba
Çok teşekkür ederim ben de şüphelendim gerçekten öyle yapayımCanım bu test bozuk ben 2. Gebeliğim şuan sütüö çocuğumu zahirleyince annemin şüphesiyle test yaptım bir hafta kala adetime silik çıktı mümkün çıkabilir ama şuan yaptığın test bozuk yeniden yap yarın aç karnına
Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.Çok teşekkür ederim
Bu arada hayırlı olsunMerhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için
ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntılütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?