Testi bugün tekrar yaptım ama ilk idrarla değil. ilk 2 dakika içerisinde çizgi çıktı ama çok silik fotoğrafta pek gözükmüyor ama normalde biraz belliSilik cıkan hemen cıktıysa hamilesiniz
Canım benimde böyle cıkmıştı su an 7+3 hamileyim kan testi ver hemen netleşsinTesti bugün tekrar yaptım ama ilk idrarla değil. ilk 2 dakika içerisinde çizgi çıktı ama çok silik fotoğrafta pek gözükmüyor ama normalde biraz belli
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinCanım benimde böyle cıkmıştı su an 7+3 hamileyim kan testi ver hemen netleşsin
Amin inşallah sağolasın. O halde eczaneden hemen predictor early erken gebelik testi al. Ben adetime 6 gün varken kaset test yaptım bir sonraki gün dediğim erken gebelik testini yaptım bende öylelikle emin olup eşime söyledim bak görselleride sana bırakıyorum. Bence hemen o testi alıp uygula.. ilk koyduğum kaset test.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinregli dönemime 4 gün var daha eşime söyleyip yok yere umutlandırmak istemiyorum biraz sabredip tekrar yapmayı düşünüyorum
İlk foto hemen çıkmış büyük ihtimalle gebesin yeni bir gebelik o yüzden silik çıkmıştır hayırlı olsun kan testi verin iki güne yükselişi takip edinMerhaba regli dönemime 8 gün kala test yaptım ve sonuç ilk fotoğraftaki gibi çıktı ne kadar sürede silik çizgi çıktığını bilmiyorum atarken fark ettim. Saatler sonra baktığımda 2.fotoğraftaki gibi oldu. Önce silik çıkıp sonra pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Burdan okuduğum kadarıyla ilk 5-10 dakika içerisinde çıkarda pozitif oluyormuş tekrar yaptınız mı testBende 1.5 yillik evliyim pcos var 2 3 aydir duzenli adet goruyorum ve esimle bu ayı güzel degerlendirdik adetime normal sartlarda 5 gun var bu testi yaptim 20 25 dk icinde bu sonuc cikti sizce durum nedir ? Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkesinEki Görüntüle 3234112
Test yaptim bu sabah negatif ciktiBurdan okuduğum kadarıyla ilk 5-10 dakika içerisinde çıkarda pozitif oluyormuş tekrar yaptınız mı test
En kısa zamanda hayırlısıyla Allah nasip eder İnşAllahTest yaptim bu sabah negatif cikti
Bnde 6 gun varken boyle ogrendim. Kan ver hemen cikacaktirTesti bugün tekrar yaptım ama ilk idrarla değil. ilk 2 dakika içerisinde çizgi çıktı ama çok silik fotoğrafta pek gözükmüyor ama normalde biraz belli
Kaset testi dün yaptım ilk dakikalarda çıktı erken gebelik testini bugün yaptım ilk 5-6 dakikada silik çıktı daha sonra koyulaştı bat yarınAmin inşallah sağolasın. O halde eczaneden hemen predictor early erken gebelik testi al. Ben adetime 6 gün varken kaset test yaptım bir sonraki gün dediğim erken gebelik testini yaptım bende öylelikle emin olup eşime söyledim bak görselleride sana bırakıyorum. Bence hemen o testi alıp uygula.. ilk koyduğum kaset test.
Bence sen hamilesinKaset testi dün yaptım ilk dakikalarda çıktı erken gebelik testini bugün yaptım ilk 5-6 dakikada silik çıktı daha sonra koyulaştı bat yarın
Bugün kan testi yaptırdım beta hcg 110 çıktıBence sen hamilesin
Tebrikler kanıtlanmıs oldu artık :)Bugün kan testi yaptırdım beta hcg 110 çıktı
Tebrik ederim belirtiler neydi guzelimBugün kan testi yaptırdım beta hcg 110 çıktı
İlk idrar olmadığı için muhtemelenTesti bugün tekrar yaptım ama ilk idrarla değil. ilk 2 dakika içerisinde çizgi çıktı ama çok silik fotoğrafta pek gözükmüyor ama normalde biraz belli