- 7 Ekim 2024
- 18
- 4
- 21
Ben göremiyorum fotoğraf ta ama inşallah vardır haber ver merak ettim inşallah gebesindir2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün var
Gözüküyor mu bunu yeni çektim aynısi 2 dj da çıktı ama şuan daha belirgin resimde her ne kadar öyle olmasa daBen göremiyorum fotoğraf ta ama inşallah vardır haber ver merak ettim inşallah gebesindir
Yarın sabah ilk idrarle yap ozman cevap vereyim çünkü resimde gözükmüyor eğer sen yakından hayalet çizgi bile görüyorsa. yenidir dahaGözüküyor mu bunu yeni çektim aynısi 2 dj da çıktı ama şuan daha belirgin resimde her ne kadar öyle olmasa dayarın ilk idrarla normal kaset test yapicam
Canlı bariz gözüküyor normal kaset testle yapayım mi şimdi sizceYarın sabah ilk idrarle yap ozman cevap vereyim çünkü resimde gözükmüyor eğer sen yakından hayalet çizgi bile görüyorsa. yenidir daha
Yaptınız mı acabaCanlı bariz gözüküyor normal kaset testle yapayım mi şimdi sizce
Teşekkür ederim verdim kan testini beta HCG ilk acilde verdim 286 çıktı sabahı polikliniğe gittim 404 çıktı cuma günü tekrar vericem inşallah seyirinde giderEvet var kan testi verin gözünüz aydın
Yaptım silik çizgi çıktı çok bugün kan verdim, öğleden sonra cikcakYaptınız mı acaba
Yani yok gibi görünüyor ancak regliniz geciktiğinde yapmalısınız2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün var
Benim 74.37 çıktı ilk kanı pazartesi verdim bir sonraki pazartesi için randevu aldım kadın doğumdan bakalım ne dicekTeşekkür ederim verdim kan testini beta HCG ilk acilde verdim 286 çıktı sabahı polikliniğe gittim 404 çıktı cuma günü tekrar vericem inşallah seyirinde gider
Hanımlar erken gebelik testini (predictor kullandığım marka) bugün yaptım 5 dk içinde silik cizgi oldu reglimin 2. Gecikme günü
Normal gebelik testini dün yaptım bu şekilde durdukça cizgi netleşti ama ilk etapta ondada vardı silik cizgi sizce hamile miyim yoksa normal gebelik testindeki kuruma cizgisi olabilir m
Kan testini pazartesi verdim 74.37 çıktı bir sonraki pazartesiye randevu aldım doktor bir görsünBence hamilesiniz durumu buraya da bildirin olur mu hayırlı olsun
Hamilelik var demek oluyor hayırlı olsunKan testini pazartesi verdim 74.37 çıktı bir sonraki pazartesiye randevu aldım doktor bir görsün
İnşallah çıkar ya haber dar et bizideYaptım silik çizgi çıktı çok bugün kan verdim, öğleden sonra cikcak
İnşallah güzel haberlerle alırsınızBenim 74.37 çıktı ilk kanı pazartesi verdim bir sonraki pazartesi için randevu aldım kadın doğumdan bakalım ne dicek
Beta 0 çıktı canim ama adete 5 gün var progesteron hormonu 13.9 çıktı doktor adet gununde kesinlikle adet gelmeli gelmezse eğer hamilelik şüphen yüksek dediİnşallah çıkar ya haber dar et bizide
merhaba bende sizle aynı durumdayım 5 gün gecikti adetim bu sabah silik bi çizgi çıktı siz tekrar test yaptınız mıBenim reglim 5 gun gecti test yaptim silik çizgi 5 dk icinde çıktı sonradan kayboldu 5 gun geçmiş olsaydi net bir şekilde cikmaz miydi Türkiye yaşamıyorum kan verme gibi sansim yok sizce cizgi neden kaybolur bu arada hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına
Canim regli oldum ben bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sanırım ondan regli duzensiz benimmerhaba bende sizle aynı durumdayım 5 gün gecikti adetim bu sabah silik bi çizgi çıktı siz tekrar test yaptınız mı