Gebelik testinde silik cizgi

Ben göremiyorum fotoğraf ta ama inşallah vardır haber ver merak ettim inşallah gebesindir
Gözüküyor mu bunu yeni çektim aynısi 2 dj da çıktı ama şuan daha belirgin resimde her ne kadar öyle olmasa da yarın ilk idrarla normal kaset test yapicam

Eklentiler

• 1000015647.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 296
Gözüküyor mu bunu yeni çektim aynısi 2 dj da çıktı ama şuan daha belirgin resimde her ne kadar öyle olmasa da yarın ilk idrarla normal kaset test yapicam
Yarın sabah ilk idrarle yap ozman cevap vereyim çünkü resimde gözükmüyor eğer sen yakından hayalet çizgi bile görüyorsa. yenidir daha

Teşekkür ederim verdim kan testini beta HCG ilk acilde verdim 286 çıktı sabahı polikliniğe gittim 404 çıktı cuma günü tekrar vericem inşallah seyirinde gider
Benim 74.37 çıktı ilk kanı pazartesi verdim bir sonraki pazartesi için randevu aldım kadın doğumdan bakalım ne dicek

Benim reglim 5 gun gecti test yaptim silik çizgi 5 dk icinde çıktı sonradan kayboldu 5 gun geçmiş olsaydi net bir şekilde cikmaz miydi Türkiye yaşamıyorum kan verme gibi sansim yok sizce cizgi neden kaybolur bu arada hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına

Kızlar merhaba :)
15 Ekim Salı Kan testine gittim 74.93
18 Ekim Cuma tekrar gittim 330,62 Çıktı
21 Ekim Pazartesi doktora gittim keseyi göremedi 25 ekim yani yarın tekrar gel keseyi görürüz dedi. Ancak Dün akşam azıcık kahverengi olduğunu düşündüğüm bir akıntı geldi.Bugün sabah ise az az sarıya kahverengi arası bir renkte akıntılar gelmiş. Aşırı kasık ağrım var bu yaklaşık 1 haftadır var. Bugun tekrar kana gidip hcg me baktırıcam. Ancak bu akıntı ve kasık ağrım normal mi birde 3 günde hcg değerim normal mi yükselmiş boş gebelik yada kimyasal olabilir mi ? Sırtım da çok ağrıyo.

merhaba bende sizle aynı durumdayım 5 gün gecikti adetim bu sabah silik bi çizgi çıktı siz tekrar test yaptınız mı

merhaba bende sizle aynı durumdayım 5 gün gecikti adetim bu sabah silik bi çizgi çıktı siz tekrar test yaptınız mı
Canim regli oldum ben bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sanırım ondan regli duzensiz benim

Kızlar selam, bir erken gebelik testi de benden. Adetim 1 hafta gecikti ama bu testte silik çizgi gördüm. Pzt gününü bekleyip tekrar mı test yapsam. Silik çizgiyi tek gören ben değilim demi

Eklentiler

• IMG_2886.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…