Kacinci gun yaptin bende asilamamin 7 gun yapmadim cok ta mersk ediyorumHanımlar erken gebelik testini (predictor kullandığım marka) bugün yaptım 5 dk içinde silik cizgi oldu reglimin 2. Gecikme günü
Normal gebelik testini dün yaptım bu şekilde durdukça cizgi netleşti ama ilk etapta ondada vardı silik cizgi sizce hamile miyim yoksa normal gebelik testindeki kuruma cizgisi olabilir mi
Var gibi canım. Predictor yalancı pozitif verdiğini duymadım hiç kanla netleştir bence bi an önceHanımlar erken gebelik testini (predictor kullandığım marka) bugün yaptım 5 dk içinde silik cizgi oldu reglimin 2. Gecikme günü
Normal gebelik testini dün yaptım bu şekilde durdukça cizgi netleşti ama ilk etapta ondada vardı silik cizgi sizce hamile miyim yoksa normal gebelik testindeki kuruma cizgisi olabilir mi
Hamilesiniz bence.Hanımlar erken gebelik testini (predictor kullandığım marka) bugün yaptım 5 dk içinde silik cizgi oldu reglimin 2. Gecikme günü
Kan testine gitmek için beklemelimiyim sizce yoksa akşam gidip versem mi aşırı heyecanlandım:)Var gibi canım. Predictor yalancı pozitif verdiğini duymadım hiç kanla netleştir bence bi an önce
Benim reglimin gecikmesinin 2. GünüKacinci gun yaptin bende asilamamin 7 gun yapmadim cok ta mersk ediyorum
Gebelik var kan testi verin geç döllenme olabilir ondan siliktir. Yumurtlama kaçıncı gündüBenim reglimin gecikmesinin 2. Günü
Regl de geçmiş bence verin kesin varKan testine gitmek için beklemelimiyim sizce yoksa akşam gidip versem mi aşırı heyecanlandım:)
Kan testi verdiğimde sonucu yazacağım :))Regl de geçmiş bence verin kesin var
30 zuydu. Yani emin de olamıyorum regl olacak gibi karnım ağrıyor aşırı şişim belim ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyorGebelik var kan testi verin geç döllenme olabilir ondan siliktir. Yumurtlama kaçıncı gündü
Çok teşekkür ederimKan testi verdiğimde sonucu yazacağım :))
Tabiki bildireceğim:)) çok sağolun aşırı heyecanlıyım şuan :))Bence hamilesiniz durumu buraya da bildirin olur mu hayırlı olsun
Bence hamilesiniz durumu buraya da bildirin olur mu hayırlı olsun
İnşAllah çok sağolunBana da gebesiniz gibi geldi. Bence kan verin. Hayırlı olsun
Daha öncesinde belirti yaşadınız mı acaba ben en son dün yaptım 4 gün vardı adetime erken gebelik yaptım ama negatif çıktı ve benim göğüslerim 1 haftadır çok ağrılı ve şiş özellikle uçlarına dokunamıyorum karnımda 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrıyor ama şu an erken gebelikler negatif çıkıyor30 zuydu. Yani emin de olamıyorum regl olacak gibi karnım ağrıyor aşırı şişim belim ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor
Evet var kan testi verin gözünüz aydınEki Görüntüle 3490884 gebelik testinde böyle bir silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdir adetim 3 gün gecikti
2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün varİnşAllah çok sağolun