- 14 Aralık 2020
- 34
- 7
- 28
- Konu Sahibi samira4949
Amin canım inşallahHayırlısı olsun inşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahHayırlısı olsun inşallah canım benim
Hastalandım canımHayırlısı olsun inşallah canım benim
Vallaa olsun kuzum nasip birdahaki aya inşallah yaHastalandım canım
Amin inşallah soğan kürüne başladım bakalım artıkVallaa olsun kuzum nasip birdahaki aya inşallah ya
Ovülasyon daha garantıAmin inşallah soğan kürüne başladım bakalım artık
Kuzum hiç denemedim bu zamana onu zaten adetlerim bazen bir hafta geçer bazen gününde olur tam düzenli değil yani bakalım artık nasip artık rabbim hiç ummadığım anda meleğimi nasip eder inşallahOvülasyon daha garantı
Onun düzenle alakası yokki kuzumKuzum hiç denemedim bu zamana onu zaten adetlerim bazen bir hafta geçer bazen gününde olur tam düzenli değil yani bakalım artık nasip artık rabbim hiç ummadığım anda meleğimi nasip eder inşallah
Merhaba benimde adetim 3gun gecikti az önce dayanamayıp test yaptım hemen çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mıdır sizce?Var canım hemen kan ver
Beta takibini yap 2 günde bir artması lazım
1500 ve üzerinde keseyi görürsün hayırlısıyla
Evetttttt anne ben burdayım diyoooMerhaba benimde adetim 3gun gecikti az önce dayanamayıp test yaptım hemen çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mıdır sizce?
Bikaç gun daha beklemeli miyim ? Sonucu istediğimiz gibi olmayınca üzücü oluyorEvetttttt anne ben burdayım diyooo
Daha yeniyim diyo kan ver kuzum
Canım silik çıkmış ya bi tane daha yap bi iki gün sonra zaten kızarır ama kan vermen lazım betana bakBikaç gun daha beklemeli miyim ? Sonucu istediğimiz gibi olmayınca üzücü oluyor
Tamamdır yeni test alıp aklımdaki soru isaretini giderip kan vermeye gideceğim teşekkür ederim yorumunuz içinCanım silik çıkmış ya bi tane daha yap bi iki gün sonra zaten kızarır ama kan vermen lazım betana bak
İki günde 2 katı artması lazım
Zaten adetin geçmiş neyi bekleyeceksin
Folik asite başlaman lazım
Rica ederim canım Haberdar et beni de beta için test içinTamamdır yeni test alıp aklımdaki soru isaretini giderip kan vermeye gideceğim teşekkür ederim yorumunuz için
Tamam tekrardan yazicamRica ederim canım Haberdar et beni de beta için test için
Merhaba sanırım gebe değilim az önce kahverengi akıntım oldu devamı gelirse adet olmuşumdur diye düşünüyorumRica ederim canım Haberdar et beni de beta için test için
İmşallah devamı gelmezMerhaba sanırım gebe değilim az önce kahverengi akıntım oldu devamı gelirse adet olmuşumdur diye düşünüyorum
Bugün kan verdim sonucu simdi e nabız dan baktım Hcg 65 yazıyor doktora göstermedim sonucu ama deger referans aralığında degilmiş bakalım sonucu gösterince doktorumuz ne diyecekİmşallah devamı gelmez
Evet referans aralıgında değil çünkü çooook fazlaBugün kan verdim sonucu simdi e nabız dan baktım Hcg 65 yazıyor doktora göstermedim sonucu ama deger referans aralığında degilmiş bakalım sonucu gösterince doktorumuz ne diyecek
Ama o testlerin bekleme süresi beş dakika. Üstünde yazar beş dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye.Şu ana kadar dört tane yaptım bir tanesinde hemen çıktı diğerleri beyaz çıkıp pembeleşti dünde öyle oldu en fazla bir saat sonra çıkıyor işte adetim üzerinden bir hafta geçiyor artık