Gebelik testinde silik çizgi

Kuzum hiç denemedim bu zamana onu zaten adetlerim bazen bir hafta geçer bazen gününde olur tam düzenli değil yani bakalım artık nasip artık rabbim hiç ummadığım anda meleğimi nasip eder inşallah 🙏
Onun düzenle alakası yokki kuzum
İnstagramda bir gebenin günlüğüne bak
Fikrin değişecek ♥️

Var canım hemen kan ver
Beta takibini yap 2 günde bir artması lazım
1500 ve üzerinde keseyi görürsün hayırlısıyla♥️🐣
Merhaba benimde adetim 3gun gecikti az önce dayanamayıp test yaptım hemen çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mıdır sizce?

Eklentiler

• IMG_20210417_225912.jpg
    IMG_20210417_225912.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_20210417_225859.jpg
    IMG_20210417_225859.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 177
Bikaç gun daha beklemeli miyim ? Sonucu istediğimiz gibi olmayınca üzücü oluyor 😕
Canım silik çıkmış ya bi tane daha yap bi iki gün sonra zaten kızarır ama kan vermen lazım betana bak
İki günde 2 katı artması lazım
Zaten adetin geçmiş neyi bekleyeceksin
Folik asite başlaman lazım

Canım silik çıkmış ya bi tane daha yap bi iki gün sonra zaten kızarır ama kan vermen lazım betana bak
İki günde 2 katı artması lazım
Zaten adetin geçmiş neyi bekleyeceksin
Folik asite başlaman lazım
Tamamdır yeni test alıp aklımdaki soru isaretini giderip kan vermeye gideceğim teşekkür ederim yorumunuz için 🥰

Bugün kan verdim sonucu simdi e nabız dan baktım Hcg 65 yazıyor doktora göstermedim sonucu ama deger referans aralığında degilmiş bakalım sonucu gösterince doktorumuz ne diyecek
Evet referans aralıgında değil çünkü çooook fazla 😂😂
Değerler altüst olmuş çünkü anne ben geliyorum diyo😂😂😂🤲🏻🧿

Hamilesin canım , rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ♥️
benimde ilk değerim 56 idi
2 günde artması lazım artar hayırlısı ile

Şu ana kadar dört tane yaptım bir tanesinde hemen çıktı diğerleri beyaz çıkıp pembeleşti dünde öyle oldu en fazla bir saat sonra çıkıyor işte adetim üzerinden bir hafta geçiyor artık
Ama o testlerin bekleme süresi beş dakika. Üstünde yazar beş dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye.

X