- 22 Nisan 2021
- 88
- 78
- 33
- Konu Sahibi samira4949
Hadi insallahYok ertesi güne kuruyo koyu kalmıyo demek istedim
Zaten gebelik var belli kan vermelisin
Folik asite başlamalısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallahYok ertesi güne kuruyo koyu kalmıyo demek istedim
Zaten gebelik var belli kan vermelisin
Folik asite başlamalısın
Şimdi yaptım bunu daCanım kuruyo çizgi koyu kalmıyo sen kan ver betana bak 2 günde artması önemli olan
Tamam işte aynı benim gibi bendede öyleydi daha sonra adetin geçtikçe koyulaşır o hayırlı olsun canımŞimdi yaptım bunu da
Harika, şimdi kan versem çıkar miTamam işte aynı benim gibi bendede öyleydi daha sonra adetin geçtikçe koyulaşır o hayırlı olsun canım
Gebelik var sağlık ocağına gidip kan testi yaptırıp betahcg değerinizi görün kan sonuçlarınızi da jinekolog doktora götürüp baktirirsinizmerhaba adetim Üzerinden beş gün geçti bir gün kala test yaptım beyaz çizgi çıktı pembe oldu iki gün sonra tekrarladım bu sefer hemen çok ince bir çizgi çıktı silik pembe dün yaptım tekrarlamak smacıyla hemen değil de yarım saat sonra çıktı böyle Olan var mı acaba
Tabiki çıkar kuzumHarika, şimdi kan versem çıkar mi
Tabi kiTabiki çıkar kuzum
Bize de haber et
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim genel kontrol bende hiçbirşey yok ama eşimin biraz kötü sperm sayısı doktor ortanın biraz altında çok düşük değil dedi ilk gebeliğimde kürler sayesinde oldu başka önereceğiniz kür var mıTabiki çıkar kuzum
Bize de haber et
Bugün kan verdim 6.9 çıktıTabi ki
Daha çok yeni artar inşallah kuzumBugün kan verdim 6.9 çıktı
Ben hiç kür kullanmadım canımKızlar bugün doktor kontrolüne gittim genel kontrol bende hiçbirşey yok ama eşimin biraz kötü sperm sayısı doktor ortanın biraz altında çok düşük değil dedi ilk gebeliğimde kürler sayesinde oldu başka önereceğiniz kür var mı
İnşallah artar ,siliklik ondan demekDaha çok yeni artar inşallah kuzum
Tebrik ederim
Artar canım sen sıkıntı yapma yeter ki dua etİnşallah artar ,siliklik ondan demek
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle pıhtili kanamam başladıArtar canım sen sıkıntı yapma yeter ki dua et
Ben tup bebek transfer oldum 12 gun beklemem gerekirken test gunume 2 gun ,adetime 3 gun kala test yaptim .merhaba adetim Üzerinden beş gün geçti bir gün kala test yaptım beyaz çizgi çıktı pembe oldu iki gün sonra tekrarladım bu sefer hemen çok ince bir çizgi çıktı silik pembe dün yaptım tekrarlamak smacıyla hemen değil de yarım saat sonra çıktı böyle Olan var mı acaba
Kan vermediniz mi benimde transferden sonra 6 günüm bugun 5 gün embriyosuydu bugun sabah test yaptım çıkmadı sonra erken gebelik yaptım hemen silik pembe çizgi çıktı akşam da sabah çıkmayacan normal testten yine yaptım onda da hemen çıktı pembe çizgi çok merak ediyorum sabah kan vericem inşallah vardırBen tup bebek transfer oldum 12 gun beklemem gerekirken test gunume 2 gun ,adetime 3 gun kala test yaptim .
0 ilk yaptigim testte biraz belirgin cizgi oldu .silik cizgi.
Dun 2. testimi yaptim ilkinden daha daha silikti . bugun 12.gunum tekrar test yaptim dun ku gibi yok denecek kadar silikti. bir umitte olsa Sonucumu bende merak ediyorum. ve hic bir fikrim yok olduguna dair.
ama insaAllah guzel sonuclar elde edersiniz.
tekrar bir test yaptiniz mi?
İnşallah kuzum yok ben hastalandım maalesef sonuç pozitif değil yaniBen tup bebek transfer oldum 12 gun beklemem gerekirken test gunume 2 gun ,adetime 3 gun kala test yaptim .
0 ilk yaptigim testte biraz belirgin cizgi oldu .silik cizgi.
Dun 2. testimi yaptim ilkinden daha daha silikti . bugun 12.gunum tekrar test yaptim dun ku gibi yok denecek kadar silikti. bir umitte olsa Sonucumu bende merak ediyorum. ve hic bir fikrim yok olduguna dair.
ama insaAllah guzel sonuclar elde edersiniz.
tekrar bir test yaptiniz mi?
Var canım hemen kan ver
Beta takibini yap 2 günde bir artması lazı
Kuzum bugün güzel haberi aldım şükür hamileyim test yaptım kaç gündür mide ağrım vardı bugün bat günümdü yaptım ve çift çizgiVar canım hemen kan ver
Beta takibini yap 2 günde bir artması lazım
1500 ve üzerinde keseyi görürsün hayırlısıyla