- 20 Şubat 2020
- 15
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Kelebegim58
Evet bende öyle düşündüm ama iki testtede ayni sey oldu bazi forumlarda beyaz cikanlar olmus sonra tekrar yapinca pembe olmus bende adetim gecmeden yaptim diye oyle oldu diye düşündümBeyaz cizginin bi anlami yokki.
Adi ustunde beyazsa manasizdir birsey yoktur
Ben siliklik gordum beyazlik gormedimEvet bende öyle düşündüm ama iki testtede ayni sey oldu bazi forumlarda beyaz cikanlar olmus sonra tekrar yapinca pembe olmus bende adetim gecmeden yaptim diye oyle oldu diye düşündüm
Siz silik çizgi mi gördünüzBen siliklik gordum beyazlik gormedim
Belki de vardir bilemeyiz
Devita diye bir markaTestin markasi ney?
Yani oyle gibi gordum siz ciplak gozle daha net gorursunuz tabi.Siz silik çizgi mi gördünüz
Kurumadan çektim fotoyu bende pembe silik bir çizgi gördüm ama yanındaki beyaz çizgi daha belirgin fotoda tam belli olmuyorYani oyle gibi gordum siz ciplak gozle daha net gorursunuz tabi.
Kuruma cizgiside olabilri
Erken gebelik testini hiç kimse önermiyor çünkü çok fazla yanılma payı oluyor gecen gun yaptim ondada hayalet pembe cizgi olustu ama bunlarda yanılıyor en iyisi adet tarihini bekleyip kan testi yaptırmak sanırımBeyaz cizgi oldugunu kim söxledi. Erken gebelik testi alın deneyin hemen bunlarda cikmaz
Kendiniz bilirsiniz beklerim derseniz tabiki en dogrusu o ama erken gebelik testini kimse önermiyo diye birsey yok asıl 5 tllik testler güvenilmez.Erken gebelik testini hiç kimse önermiyor çünkü çok fazla yanılma payı oluyor gecen gun yaptim ondada hayalet pembe cizgi olustu ama bunlarda yanılıyor en iyisi adet tarihini bekleyip kan testi yaptırmak sanırım
Açıkçası çok sabirsizim erkenden öğrenmek istiyorum ama 3 tane test yaptım biri erken gebelik testiydi çok silik bir çizgi cıktı belli belirsiz bu testlerdede beyaz cıktı hiç bişey anlamadımKendiniz bilirsiniz beklerim derseniz tabiki en dogrusu o ama erken gebelik testini kimse önermiyo diye birsey yok asıl 5 tllik testler güvenilmez.
Kac gününüz var adete. Ve asıl önemli olan yumurtlama gününüz nezamandıAçıkçası çok sabirsizim erkenden öğrenmek istiyorum ama 3 tane test yaptım biri erken gebelik testiydi çok silik bir çizgi cıktı belli belirsiz bu testlerdede beyaz cıktı hiç bişey anlamadım
2 gün var adete yumurtlama günü 9 uyduKac gününüz var adete. Ve asıl önemli olan yumurtlama gününüz nezamandı
Eger 9u oldugundan testlerle eminseniz yarın adet gününüz. Erken gebelik testi dogru sonuc verir bugün2 gün var adete yumurtlama günü 9 uydu
9 u olduğundan eminim ama adet günüm pazartesi günü bakalım bugün tekrar bir test alıp yapayım inşallah vardır bebişEger 9u oldugundan testlerle eminseniz yarın adet gününüz. Erken gebelik testi dogru sonuc verir bugün
Insallah canım9 u olduğundan eminim ama adet günüm pazartesi günü bakalım bugün tekrar bir test alıp yapayım inşallah vardır bebiş
Allah razı olsun sağol canımInsallah canım