- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 333
- 31
- Konu Sahibi Kelebegim58
Adetime 8 gün varken normal 5₺lik testlerle gebeliğimi kesin öğrendimBeyaz cizgi oldugunu kim söxledi. Erken gebelik testi alın deneyin hemen bunlarda cikmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 8 gün varken normal 5₺lik testlerle gebeliğimi kesin öğrendimBeyaz cizgi oldugunu kim söxledi. Erken gebelik testi alın deneyin hemen bunlarda cikmaz
Erken yumurtlamissiniz sanirim hayirlsi olsunAdetime 8 gün varken normal 5₺lik testlerle gebeliğimi kesin öğrendim
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bunu duymak bana çok iyi geldi cok tesekkur ederimAdetime 10 gün varken test yaptığımda ikinci çizgi olarak beyaz çizgi çıkmıştı.
Testi 2 gün sonra tekrarladığımda ikinci pembe çizgiyle karşılaştım. Suan hamileyim
AminAllah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bunu duymak bana çok iyi geldi cok tesekkur ederim
Aminnnnnn inşallahAmin
Teşekkür ederim.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sonuç ne oldu acaba hamile misinizAçıkçası çok sabirsizim erkenden öğrenmek istiyorum ama 3 tane test yaptım biri erken gebelik testiydi çok silik bir çizgi cıktı belli belirsiz bu testlerdede beyaz cıktı hiç bişey anlamadım
Yani oyle gibi gordum siz ciplak gozle daha net gorursunuz tabi.
Kuruma cizgiside olabilri
Sizin sonuç ne çıktı? Benim testim de bugün aynı böyle çıktı adetime 4 gün var dahaBöyle çıktı ama sizce var mıdır yanılıyor muyum
Benimde 1çizgi pembe yerine beyaz cıktıMerhaba hanimlar araniza yeni katildim cok uzun zamandir forumlari takip ediyordum size şöyle bir sorum olacak 2 gün önce 2 tane gebelik testi aldım ikiside aynı marka aldığım gün birini yaptım bir çizgi pembe yerine beyaz oldu bugün diğerinide yaptım yine 2. Çizgi beyaz hiç böyle bişeyle karşılaşmadım o kadar test yaptım ya pozitifi gördüm yada negatifi beyaz çizgi ilk kez görüyorum sizce ne olabilir