- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Kızlar Merhaba bu aksam gebelik testi yaptım ikinci çizgi biraz gec görüldü. Biliyorum normalde dikkate almamak gerekiyor ama böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz değil baya çizgi biraz silik ama bakınca net olarak belliÇizgi beyazsa kendi gölge çizgisi .
Kardeşim cocuguna hamile kaldığında test yapmış wc de unutmuş düğüne gidip gelmiş bi bakmış çift çizgi.
Bize hamileyim dedi ve testi tekrar etmedi.Oğlu şimdi 10 yaşında
Inşallah vardır
adetiniz geciktimi?benim adet gunu yaptigimda 1 saat sonra cikmsdi cizgimKızlar Merhaba bu aksam gebelik testi yaptım ikinci çizgi biraz gec görüldü. Biliyorum normalde dikkate almamak gerekiyor ama böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? ??
Fotograf atin.bide adet tarhiniz gectimi?Beyaz değil baya çizgi biraz silik ama bakınca net olarak belli
Eğer hamilysem geç dollenme büyük ihtimalle 5 gün geçti ama ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorumB
adetiniz geciktimi?benim adet gunu yaptigimda 1 saat sonra cikmsdi cizgim
Fotograf atarsaniz soylerdik.benimkide gec dollenmeydi tam 1hafta geciktikten sonra gordum koyu cizgiyiEğer hamilysem geç dollenme büyük ihtimalle 5 gün geçti ama ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum
Evet cizgi var.kac saat sonra cikti??yarin sabah bir daha tekrarlayin fark olucaktirDaha önce hiç böyle bi şey olmadı bütün testler duruyo önce yaptığım
Benim kadar zaman sonra çıktı bilmiyorum bırakıp gitmiştim çünküEvet cizgi var.kac saat sonra cikti??yarin sabah bir daha tekrarlayin fark olucaktir
Tekrarla mutlakaBenim kadar zaman sonra çıktı bilmiyorum bırakıp gitmiştim çünkü
Bugün sabahtan bi test daha yaptım yine aynısı oldu umutlanabilirim sanırım :)Tekrarla mutlaka
İnsallah ya bu tesler beni o kadar yaniltdiki baya belli cizgiyle kosa kosa kan verdim ama sonuc neqativdi malesef o yuzden hamile kaldigim an koyu cizgi gormeyene kadar sevinemedim.insallah sen de gorursun koyu cizgiyiBugün sabahtan bi test daha yaptım yine aynısı oldu umutlanabilirim sanırım :)
İnşallah yaa valla ☺☺İnsallah ya bu tesler beni o kadar yaniltdiki baya belli cizgiyle kosa kosa kan verdim ama sonuc neqativdi malesef o yuzden hamile kaldigim an koyu cizgi gormeyene kadar sevinemedim.insallah sen de gorursun koyu cizgiyi![]()
Selam bir gelisme varmi?İnşallah yaa valla ☺☺
Bana da öyle geldi Allah gönlüne göre versin konu sahibi ...Malesef bu kuruma çizgisi.. Gebelik olunca bu çizgi silik de olsa hafif bi pembelik oluyo canım.. Allah gönlüne göre versin kısa bi zamanda inşallah