Gebelik testinde hayalet çizgi

moonlight781

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
35
9
25
Merhabalar.
Gonal-f ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldum.
Çatlatma iğnesini geçen hafta pazar günü 16 Aralık sabah 10.00 da vurdum.
Üzerinden tam 7 gün geçti bugün itibariyle. Ben dayanamayıp test yaptım ve hayalet çizgi gördüm. Kendimden şüphelenmeyim diye eşime de gösterdim o da gördü.
Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
Çok heyecanlıyım, çok uzun yıllardır tedavi görüyorum.

Eklentiler

• 8F9AB77C-C4E7-4DD9-A3C0-AC3A38BD7EE8.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 112
Çok erken test yapmışsınız. Daha iğneyi vurulalı 7 gün olmuş iğnenin etkisi vücuttan ortalama 10 günde atılıyor hatta 13-14e kadar sürebiliyor. Yani yalancı pozitif olabilir. 2-3 gün sonra tekrar test yaparsınız koyulaşma varsa ancak o şekilde emin olabilirsiniz normalde daha 1 haftanız var test yapmak için

Evet olabilir ama benim inanılmaz bir kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Bir şeylerin değiştiğini hissediyorum. Yine tekrarlayacağım

Evet olabilir ama benim inanılmaz bir kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Bir şeylerin değiştiğini hissediyorum. Yine tekrarlayacağım
Daha önce çatlatma iğnesi vuruldunuz mu hiç çünkü normalde de kasıl ağrısı ve göğüs hassasiyeti yapıyor. Ben 2 kere vuruldum ikisinde de çok fazlaydı ağrılarım 1 tanesi adet olunca geçti diğerinde zaten hamile kaldım. Umarım tekrar yaptığınızda daha koyu ikinci çizgiyi görürsünüz

Hayır çatlatma iğnesini ilk defa vuruldum. 4 yumurtam gelişmişti. Ben 7 güne bu etkilerin azalacağını tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…