- 7 Eylül 2023
- 26
- 14
- 30
-
- Konu Sahibi mavigezegen15
Canım bende ilk hamileliğimi hemen hemen 2,5 aylıkken öğrendim bende gecikmeli oluyordum 2 ayı geçince dedim niye gelmiyor bu kırmızılarMerhaba hemen hemen 1 buçuk ay geçik 2. aya yakın ama benim hiç düzenli olmadı adetim ondan önemsemedim bende başta
inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Herkese merhaba bu benim kadınlar kulübündeki ilk paylaşımım konuya girmeden kendimden kısaca bahsetmek istiyorum 29 yaşındayım 4 senelik evliyim ve çok istememize rağmen bebeğimiz daha olmadı bende pcos, eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket yavaşlığı var.düzensiz bir adetim takvimine sahibim sürekli geç adet oluyorum en son 27 martta adet gördüm.artan göğüs şişkinliği ve ağrıları yanısıra arada bir kasığımda da adet sancıları gibi ağrılar başlayınca test alıp denemeye karar verdim ve ikinci çizgim silik çıktı yanılma payı olabilir düşüncesiyle ertesi gün tekrar denedim o da ikinci çizgi silik çıktı ve bende kan testi vermeye gittim internetten biraz araştırınca bu durumda ya kimyasal gebelik oluyormuş ya da gebeliğin başlarında olduğundan ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş inşallah ikinci söylediğim ihtimaldir heyecanım ben istemesemde beni ele geçiriyor ve sonrasında üzülmekten çok korkuyorum bu durumda olan ya da başından geçmiş arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi
Merhabalar bence emin olmak adına kan tahlilini hemen vermelisiniz ben öyle yaptım yarın sonuç alacağım inşallahMerhaba hanımlar bende pcosluyum tüp bebek ile ikizlerim var 27 nişanda adet oldum bugün test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı açıkçası ümitlenmek istemiyorum ne zaman kan tahlili vermeliyim
HamilesiiinMerhaba hanımlar bende pcosluyum tüp bebek ile ikizlerim var 27 nişanda adet oldum bugün test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı açıkçası ümitlenmek istemiyorum ne zaman kan tahlili vermeliyim
Amiin inşallah çok sağolun evet bugün verdim yarın sonuç almaya gideceğim dua edin banainşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.kan testi verdiniz mi
tabiki ediyorum allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ilerlemeyi ve kucağınıza almayı nasib etsin.Amiin inşallah çok sağolun evet bugün verdim yarın sonuç almaya gideceğim dua edin bana
Ayy amin inşallah çok teşekkür ederim sizlerde ki bu olumlu mesajları aldıkça heyecanlanıyorumCanım bende ilk hamileliğimi hemen hemen 2,5 aylıkken öğrendim bende gecikmeli oluyordum 2 ayı geçince dedim niye gelmiyor bu kırmızılarmeğerse hamileymişim Sende hamilesin sağlıklı haberler al inşAllah
Çok çok amin inşallahtabiki ediyorum allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ilerlemeyi ve kucağınıza almayı nasib etsin.
Merhabalar hakkınızda hayırlısı olsun hamileliğin başlarında ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş isterseniz birkaç gün sonra yeniden deneyin inşallah beklediğinize kavuşursunuzMerhabalar ben ikinci aşılamamı oldu adetim 2 gün geçicince kan verdim negatif çıktı bugun 6 günüm evdr test yaptım ilk once bişey çıkmadı 2 saat sonra silik çıktı
sonucunuzu bizimle de paylaşın lütfenÇok çok amin inşallah
Muhakkak paylaşacağım:)sonucunuzu bizimle de paylaşın lütfen
Gönlünce olsun inşAllah canımAmiin inşallah çok sağolun evet bugün verdim yarın sonuç almaya gideceğim dua edin bana
Merhabalar ikizlerim 4.5 yaşındalar teyzesi ellerinden öperler ikisi de erkek var gerisini sen düşünHamilesiiinkaç yaşında ikizler Ay maşAllah ikizler nasıl bir duygu çok zor mu . Bende hep saglı sollu yumurtluyorum doktorum ikiz dogurtmadan gitmeyeceksin herhalde diyor
Tamam canım bende kan vereyimMerhabalar bence emin olmak adına kan tahlilini hemen vermelisiniz ben öyle yaptım yarın sonuç alacağım inşallah
Ay ayyy erkekler vala benim oğlum düz duvara tırmanıyor ikizleri düşünemiyorumMerhabalar ikizlerim 4.5 yaşındalar teyzesi ellerinden öperler ikisi de erkek var gerisini sen düşünrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tek baktım ben zor oldu ama şu an en keyifli zamanları
Allah hayırlısı ile nasip etsin canım benim iki oğlan var en önemlisi sağlıklı olması ama bi kız güzel olabilir diye düşünüyorumAy ayyy erkekler vala benim oğlum düz duvara tırmanıyor ikizleri düşünemiyorummaşAllah benimde oğlum 3,5 yaşında Şuan 2. İstiyoruz
Yaaaa bende çok kız istiyorum rabbimden eli ayağı düzgün olsun da saglıklı olsun diyorum ama gönlüm de kız çocuğunu da tatmak istıyor inşAllah olur kızımızAllah hayırlısı ile nasip etsin canım benim iki oğlan var en önemlisi sağlıklı olması ama bi kız güzel olabilir diye düşünüyorum
Aminn canım sağlıklı sıhhatli olsun da rabbim kız evladı da tattırsın bizeYaaaa bende çok kız istiyorum rabbimden eli ayağı düzgün olsun da saglıklı olsun diyorum ama gönlüm de kız çocuğunu da tatmak istıyor inşAllah olur kızımız