- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
ben yaşadımKizlar goguslerim agrimaya basladi bugun normalde hic agrimazlar bende hazir evde test var yapim dedim testti isiga tuttugunda beyaz silik bir cizgi var acaba t cizgisinnin normal yerimi yada boyle bisey basina gelen varsa soyleyebilirmisiniz
Bende mors olurum hic yaptirmim yaben yaşadımışığa tuttum beyaz çizgi net görünüyor kesin hamileyim dedim göğüslerim acıyor falan derken ben mors oldum kan testinde kan testi yaptır canım kesin çözüm
Yaptır canım belki vardır umutsuzluğa kapılmaBende mors olurum hic yaptirmim ya
testi tekrarladınız mıOlabilirde olmayabilirde adet gunum daha gelmedi gelirse belli olur
olur ya Allah ın izniyle
- Evet beyaz o golge bence kendi cizgisi bugun erken gebelik yaptim ondada cikmadi adetimi beklemeliyim belirtilerim fazla ama psikolojik de olabilir temmuz 10 a kadar beklemeliyim galiba bu ay 8. Test negatif iste neyi yapiyosam AMA kasik agrisi bas agrisi bas donmesi bide bir hafta boyunca bit gogus agrim vardi sormayin ee bunlarin hepsi de tesadufmu diyordum kendimi tutamiyo bir test daha yapiyrdum ama neden acele ediyosam esimin yuzunden asiri cocuk duskunu cocugum var cok sukur bu Adam beynimi yiyor hala korunuyorum saniyor
Herkes göğüs ağrısı yaşayınca hamile kaldığını sanıyo ben her ay yaşıyorum ama nedense hamile kalmıyorum
bebende öyle bel ağrısı ,kasık ağrısı ,göğüs ağrısı hepsini her ay yaşıyorum her ay hamileyim sanıyorum ama hamile kalamadım
bende öyle canım bu ay klomen kullandım şimdi onu bekliyombende öyle bel ağrısı ,kasık ağrısı ,göğüs ağrısı hepsini her ay yaşıyorum her ay hamileyim sanıyorum ama hamile kalamadım
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızbebende öyle canım bu ay klomen kullandım şimdi onu bekliyom
Herkes yasiyomus ama ben adet olmaya yakin bile gogsum agrimazHerkes göğüs ağrısı yaşayınca hamile kaldığını sanıyo ben her ay yaşıyorum ama nedense hamile kalmıyorum
Olur insallah acikcasi insanin icine dogar ya ondan yani bugunde bir kramp var sol kasigimda uzanmadan dinmiyo agrisi olecemİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızArtık boşverdim çok isteyince olmuyor
Ne kadardir korunmuyosun cocuk hic mi yokbende öyle bel ağrısı ,kasık ağrısı ,göğüs ağrısı hepsini her ay yaşıyorum her ay hamileyim sanıyorum ama hamile kalamadım
Keşke benim ağırmasaHerkes yasiyomus ama ben adet olmaya yakin bile gogsum agrimaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?