• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testimin sonucu doğru mudur acaba?

Seherseher03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
33
3
1
33
Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili başka hiçbir yerde yanıt bulamadığım için kaydolup size sormak istedim. Ben iki seferdir adet oluyorum ama ikinci seferi bana normal göre biraz az geldi sanki biraz da takıntılı bir insanım o yüzden hamilelik testi alayım dedim predictor marka test aldım ama kullanım talimatını tam okumamış kapağını kapatmak gerekiyomuş sonradan fark edip kapattım yani bir müddet açık kaldı o kapağı bir de lavabonun üstüne koymuştum. Sonuç negatif çıktı. Ama benim kafama takıldı kapağı kapatmadım bir de lavabonun üstüne koydum acaba mikrop geçmiş de sonucu etkilemiş midir falan diye. Sizce kesin sonuç mudur?

Sonucu etkilemez bence kapak. Adette olmuşsunuz negatif sanırım. Adet miktarı değişkenlik gösteriyor çoğu ay.

Sizce gebelik var mı adete 5 gün kala çıktı

Eklentiler

• 3BE1317B-FCCE-49FB-96C5-3F040BED34BF.jpeg
    3BE1317B-FCCE-49FB-96C5-3F040BED34BF.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 112
Gün içerisinde yaptığımda çıkmaz mı
Daha 5 günün varmış ya, sabah ilk idrar uzun süre beklediği için daha net çıkar o yuzden. Ama gün icindede biraz dişini sık lavaboya bi kac saat gitme sonra testi yap çıkar yine insallah

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili başka hiçbir yerde yanıt bulamadığım için kaydolup size sormak istedim. Ben iki seferdir adet oluyorum ama ikinci seferi bana normal göre biraz az geldi sanki biraz da takıntılı bir insanım o yüzden hamilelik testi alayım dedim predictor marka test aldım ama kullanım talimatını tam okumamış kapağını kapatmak gerekiyomuş sonradan fark edip kapattım yani bir müddet açık kaldı o kapağı bir de lavabonun üstüne koymuştum. Sonuç negatif çıktı. Ama benim kafama takıldı kapağı kapatmadım bir de lavabonun üstüne koydum acaba mikrop geçmiş de sonucu etkilemiş midir falan diye. Sizce kesin sonuç mudur?
Kapak sonucu etkilemiyor o konuda rahat olabilirsiniz mikrop da bulassa sonuç değişmez merak etmeyin. Eğer hamilelik istiyorsanız vücudunuz onu stres yapmış olabilir

Back