Gebelik testimi yorumlar mısınız

Nur1209

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
23
2
6
23
Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.

Eklentiler

• 1000023793.webp
    1000023793.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
Fotoğraf gözükmüyor,ama ikinci bir çizgi var ise en yakın acilde kan testi verin. Kullandığım ilaçlar var gebe isem acil bırakacağım gibisinden birşey uydurun eğer sıkıntı çıkarırlarsa ama sanmam ben açıkladığımda sorunsuz vermiştim. Birşey uydurursunuz düştüm,doktoruma randevu bulamıyorum yakın çevrede yok vs gibi gibi.

Şimdi ekleyebildim fotoğrafı. İlaç konusu mantıklı. Bu arada teste de bakabilirseniz çok sevinirim

Yani çok silikte olsa var gibi ama devlette acil de yapmıyorlar diye biliyorum özel varsa hemen gidin en temizi kan sonuçu belirliyor

Back
X