Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime lütfen acil bakar mısınız 🥲
- Konu Sahibi asyevc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
- 26 Nisan 2024
- 719
- 587
- 18
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
- 19 Mayıs 2024
- 2.026
- 1.320
- 48
Ben aşılama olmadan normal hamile kaldım. Adet gecikmesi bile olmadan test yaptım dayanamamıştım aynı böyke ufacık bir silik çizgi çıkmıştı hemen gittim acilde kan verdim beta hcg değerim ufakta olsa artmıştı son adet tarihime göre 3 4 hafta arasında hamileydim umarım istediğin gibi olur hemen acile git kan ver :) 2 saat bile sürmeden sonuç çıkıyor lütfen bizimlede paylaş gizel haberlerini bekliyoruz.
Kuruma çizgisi değil pembemsi bir çizgi yıkadım ama yine aynıı10 dk üzerinde maalesef kuruma çizgisi gibi yanıltıcı çizgiler çıkar
ya inşallah öyledir 4 yıldır bekliyorum. Adetim gecikti 1 2 gün aşılamadan sonra destekleyici hap verdi doktorum belki ondandır bilmiyorum ama. Kuruma çizgisimi acaba dedim ama pembemsi bir çizgi yıkadım yine gitmedi. İnşallah gerçekten de pozitiftirBen aşılama olmadan normal hamile kaldım. Adet gecikmesi bile olmadan test yaptım dayanamamıştım aynı böyke ufacık bir silik çizgi çıkmıştı hemen gittim acilde kan verdim beta hcg değerim ufakta olsa artmıştı son adet tarihime göre 3 4 hafta arasında hamileydim umarım istediğin gibi olur hemen acile git kan ver :) 2 saat bile sürmeden sonuç çıkıyor lütfen bizimlede paylaş gizel haberlerini bekliyoruz.
- 27 Şubat 2012
- 14.188
- 23.573
- 598
Başka test varsa tekrarlayın bu test şuan negatif çünkü.ya inşallah öyledir 4 yıldır bekliyorum. Adetim gecikti 1 2 gün aşılamadan sonra destekleyici hap verdi doktorum belki ondandır bilmiyorum ama. Kuruma çizgisimi acaba dedim ama pembemsi bir çizgi yıkadım yine gitmedi. İnşallah gerçekten de pozitiftir
Yarın direkt kan testi vereceğimBaşka test varsa tekrarlayın bu test şuan negatif çünkü.
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Bir kaç saat sonra çıktı ise kuruma çizgisidir, olsa hemen çıkardı bence Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKuruma çizgisi değil pembemsi bir çizgi yıkadım ama yine aynıı
- 30 Mayıs 2024
- 243
- 70
- 13
- 28
Kuruma çizgisi olma ihtimali çok yüksekKızlar aşılamamın 12. Günü sabah idrar testi yaptım bıraktım bir kaç saat sonra böyleydi. Ne diyorsunuz çizgi hafif kaymış gibi. Bi şaşırdım kaldım. Ay nolur inşallah pozitif olur yaa lütfen Allahım
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
Evet sonuç yarın yada gece 12den sonra çıkacakmışKan verdiniz mi ?
Bugün kahvrengi şekilde peçeteyle silecek kadar lekenme yaşıyorum inşallah regl olmam . Moralim bozulmadı değilKan verdiniz mi ?
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
Hayırlısı olsun inşallahEvet sonuç yarın yada gece 12den sonra çıkacakmış
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
Negatif canım maalesefÇıktı mı sonucun ?