gebelik testime bi bakiverin nolur...

ben de ıkı ay once kullanmıstım arA KANAMA NEDENIYLE gıtmıstım dra 23mm folıkul vardı korunduk o ay hıc bellı olmuyor onu ıcerken de hamıle kalabılırsınız kı baya belırgın cızgınız tebrık ederım sızı bu ara da 7. haftada anne ıle bebek arasında tama anlamıyla kan bagı olusur yanı su an ılaç ıctım dıye korkmayın kı zaten ılaç en ufak bır zarar vermısse bebegı atardı vucut sen hamıle oldugunu bıle anlamazdın hadı hayırlı olsun evınıze bereket getırsın

Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
hamılesın canım yaaa hayırlı olsun ;;

hamilelik çok yeni olunca kanda hamilelikte yükselen hormon daha yeni yeni idrara geçmeye başladığı için böyle açık renk bir çizgi oluyor. gün geçtikçe tekrar yapsanız daha koyu çizgi görürsünüz. tebrikler çok büyük ihtimalle hamilesiniz :)

Arkadaslar test sonucumu aldim hamileyim kesin ama daha 3 haftalikmis :))) bu heeyecanlisurecte desteginiz icin tesekkuerr :)))

Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
Canim acilde tahlil yaptirabilirsin yarim saatte cikiyor sonuc. ama hamilesin bu sonuca gore.yasmin birsey yapmaz gebeligin yeni baslamistir zaten bebegi etkilemez endiselenme.bende hamile oldugumu bilmiyordum belimi incitmistim kas gevsetici agri kesici ictim doktor birsey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…