gebelik testime bi bakiverin nolur...

Benim ki de böyle çıkmıştı sonra özel hastanenin aciline gittik beta hcg baktılar yüksek çıkmıştı hamileymisim yüksek ihtimal sende hamilesindir allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
Bilerek soruyorsun bence birde bu kadar belirgin olanına:))))))hayırlı olsun.

bisey olmaz bnde dgum kntrol hapını bırktıktan sonra hemencik hamile kalmştm
hayırlı olsunn

Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum

özel hastane labaratuarında kan testi yaptırabilirsiniz ben idrar testlerine pek güvenemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

gözün aydın kesin hamilesin

kesınlıkle pozıtıf ben hemşireyim böle test sonucu çok gordum fakat cok kucuk 5 haftalık kadar dıyebılırım

Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebeğin. Yasmin 2. aydan sonra tam koruma sağlıyor muhtemelen ondan olmuştur böyle.

canım hamilesin işte apaçık ortada yanihayırlı olsun.ben görsem çift çizgiyi soluğu kan testinde alırdım.ay inşallah gelir o günler.

Hamilesin canım yüksek ihtimalle .. Hamile olduğunu anlayana kadar yaptığın hatalı şeyler ( ilaç alma, içki vs vs ) bebeği etkilemez derler .. İnşallah müjdeli haberi pazartesi alırsın
Meraba.. Bende 19 hafta 2 gunluk hamileyim. Bbegimin Yaklasik boyu 22 cm agirligi 340 gram ..

Cok saolun arkadaslar Allah isteyen herkese versin, simdi hastanedeyim kan testi vermek icin geldim kesin sonucu alinca paylasirim sizlerle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…