- 29 Aralık 2013
- 119
- 17
Kesin hamilelikArkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
Bilerek soruyorsun bence birde bu kadar belirgin olanına:))))))hayırlı olsun.Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
gözün aydın kesin hamilesinArkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum
Meraba.. Bende 19 hafta 2 gunluk hamileyim. Bbegimin Yaklasik boyu 22 cm agirligi 340 gram ..Hamilesin canım yüksek ihtimalle .. Hamile olduğunu anlayana kadar yaptığın hatalı şeyler ( ilaç alma, içki vs vs ) bebeği etkilemez derler .. İnşallah müjdeli haberi pazartesi alırsın
Cnm hangi hastaneye gidiyosun kontroller icin.Hamilesin canım yüksek ihtimalle .. Hamile olduğunu anlayana kadar yaptığın hatalı şeyler ( ilaç alma, içki vs vs ) bebeği etkilemez derler .. İnşallah müjdeli haberi pazartesi alırsın
Ben istanbuldayım medical park göztepe hastanesinde nur dokuzeylül ün hastasıyım.. Bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallahCnm hangi hastaneye gidiyosun kontroller icin.
Insaallah cnm cok sagol. RAVZAm oluck insaallah .. BENDE ANKARADAYIM. Biliyorum gittigin hastaneyi.. Cok iyi.Ben istanbuldayım medical park göztepe hastanesinde nur dokuzeylül ün hastasıyım.. Bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bak istersen agustos anneleri topiği var agustosta doğum yapıcak herkes ordaInsaallah cnm cok sagol. RAVZAm oluck insaallah .. BENDE ANKARADAYIM. Biliyorum gittigin hastaneyi.. Cok iyi.