Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 3 dakka baktım canım görmedim bişey attım çöpe 1 saat snra böyle olmuş ama kuruma çizgisi deqil bence gölge gibi çıkıo kuruma çizgisi bunda pembelik var hafifte olsa.. günlerce atmadıqım testler vardı hiç biri böyle olmamıştıGördüm ben de, hemen mi çıktı?
1 saat snra gördüm kuruma çizgisi mi kesin ümitlenmiyim miKuruma cizgisine benziyor ne zaman cıktı
2-3 saat sonra çıktıysa üzgünüm2 3 dakka baktım canım görmedim bişey attım çöpe 1 saat snra böyle olmuş ama kuruma çizgisi deqil bence gölge gibi çıkıo kuruma çizgisi bunda pembelik var hafifte olsa.. günlerce atmadıqım testler vardı hiç biri böyle olmamıştı
Yumurtlama gününden öncede hamile kalına bilio adet bitiminden snra canım düşük bi ihtimal olsada.. yumurtlama gününde sadece şansımız daha yüksek oluoAdetine 13 varsa nasil hamile olabilirsin?daha yumurta yeni catlamis
Yumurtlama gününüzden önce hamile kalamazsınız, hamile kaldıysanız yumurtlama gününüz beklediğiniz gün değil o günmüş demek ki. Bu konu çok yanlış anlaşılıyor nedense.Yumurtlama gününden öncede hamile kalına bilio adet bitiminden snra canım düşük bi ihtimal olsada.. yumurtlama gününde sadece şansımız daha yüksek oluo ☺
Yumurtlama olmadan neyle hamile kalinabiliyor? Eger erken yumurtlama olmussa bilemem. Adet biter bitmez yumurtan catladiysa olabilir tabiYumurtlama gününden öncede hamile kalına bilio adet bitiminden snra canım düşük bi ihtimal olsada.. yumurtlama gününde sadece şansımız daha yüksek oluo ☺
Yaaa bende ümitlenmeye başlamıştım2-3 saat sonra çıktıysa üzgünümGeçen ay ben de sabah çöpe attığım testte akşam bariz pembe ikinci çizgiyi görmüştüm ama regl oldum. Şimdi gebeyim, her yaptığım testte 10sn içinde çıktı çizgi.
Teşekkür ederimYaaa bende ümitlenmeye başlamıştımhayırlsı olsun sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Ben kalmıştım amaYumurtlama gününüzden önce hamile kalamazsınız, hamile kaldıysanız yumurtlama gününüz beklediğiniz gün değil o günmüş demek ki. Bu konu çok yanlış anlaşılıyor nedense.
Hayalet bi çizgi var gibi hemen mi çıktıArkadaşlar merhaba Adetime 13 gün var test vardı ewde yapıyım dedim yapmaz olaydım kafam karıştıçizgi mi var olmayan çizgiyi mi görüom anlamadım
Eki Görüntüle 2688431 Eki Görüntüle 2688432 Eki Görüntüle 2688433 Eki Görüntüle 2688434
TamamTeşekkür ederim ☺ Adet tarihinize daha çok var, bu kuruma çizgisi olsa bile gerçekten hamilesinizdir belki de bilemeyiz. Hiçbir test o kadar erken göstermez, 10 gün sonra tekrar yapın.![]()
Yumurtlamışsınız demek ki işte, yumurtlama gününüz erken gelmiş o ay. Siz 20si diye beklerken 15inde olmuş atıyorum. Ovulasyon testi yapıyor musunuz?Ben kalmıştım ama![]()
Yumurta çatlamadan gebeliğin olmucaqını tabiki biliom anlatmak istediqim şey adet bitiminde de çatlaya bilio çünkü başıma geldiAdetten 13 gün önce cikmasi mümkün degil.arkadaslarinda dedigi gibi yumurta catlamadan hamile kalamazsin öyle birsey yok.yumurta catlayacakki sperm catlayan yumurtayi döllesin.Diyelimki erken yumurtladin o ay,genede adete 13 gün kala cikmaz.süresi gecmis teste itibar etmeyin.
Normald yapıyodum ama bu ay yapmıyorum ilaç kullandıqım için yanılta bilirmişYumurtlamışsınız demek ki işte, yumurtlama gününüz erken gelmiş o ay. Siz 20si diye beklerken 15inde olmuş atıyorum. Ovulasyon testi yapıyor musunuz?