• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmsnz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Arkadaşlar merhaba Adetime 13 gün var test vardı ewde yapıyım dedim yapmaz olaydım kafam karıştı 😅 çizgi mi var olmayan çizgiyi mi görüom anlamadım 🙄 DD1FE43D-BD4A-4834-B723-CADC0746B7C1.webp44A07718-8AD8-402B-A4A2-7F7979D5FDD7.webp4A73C986-58F4-42F3-ABAF-7E5C5DE84F4A.webp528735E4-F05A-4897-9B1C-2E7A9CA5A6BC.webp

Gördüm ben de, hemen mi çıktı?

Gördüm ben de, hemen mi çıktı?
2 3 dakka baktım canım görmedim bişey attım çöpe 1 saat snra böyle olmuş ama kuruma çizgisi deqil bence gölge gibi çıkıo kuruma çizgisi bunda pembelik var hafifte olsa.. günlerce atmadıqım testler vardı hiç biri böyle olmamıştı

2 3 dakka baktım canım görmedim bişey attım çöpe 1 saat snra böyle olmuş ama kuruma çizgisi deqil bence gölge gibi çıkıo kuruma çizgisi bunda pembelik var hafifte olsa.. günlerce atmadıqım testler vardı hiç biri böyle olmamıştı
2-3 saat sonra çıktıysa üzgünüm :KK43: Geçen ay ben de sabah çöpe attığım testte akşam bariz pembe ikinci çizgiyi görmüştüm ama regl oldum. Şimdi gebeyim, her yaptığım testte 10sn içinde çıktı çizgi.

Yumurtlama gününden öncede hamile kalına bilio adet bitiminden snra canım düşük bi ihtimal olsada.. yumurtlama gününde sadece şansımız daha yüksek oluo ☺
Yumurtlama gününüzden önce hamile kalamazsınız, hamile kaldıysanız yumurtlama gününüz beklediğiniz gün değil o günmüş demek ki. Bu konu çok yanlış anlaşılıyor nedense.

Yumurtlama gününden öncede hamile kalına bilio adet bitiminden snra canım düşük bi ihtimal olsada.. yumurtlama gününde sadece şansımız daha yüksek oluo ☺
Yumurtlama olmadan neyle hamile kalinabiliyor? Eger erken yumurtlama olmussa bilemem. Adet biter bitmez yumurtan catladiysa olabilir tabi

2-3 saat sonra çıktıysa üzgünüm :KK43: Geçen ay ben de sabah çöpe attığım testte akşam bariz pembe ikinci çizgiyi görmüştüm ama regl oldum. Şimdi gebeyim, her yaptığım testte 10sn içinde çıktı çizgi.
Yaaa bende ümitlenmeye başlamıştım 😒 hayırlsı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲

Yaaa bende ümitlenmeye başlamıştım 😒 hayırlsı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Teşekkür ederim ☺️ Adet tarihinize daha çok var, bu kuruma çizgisi olsa bile gerçekten hamilesinizdir belki de bilemeyiz. Hiçbir test o kadar erken göstermez, 10 gün sonra tekrar yapın. :KK51:

Adetten 13 gün önce cikmasi mümkün degil.arkadaslarinda dedigi gibi yumurta catlamadan hamile kalamazsin öyle birsey yok.yumurta catlayacakki sperm catlayan yumurtayi döllesin.Diyelimki erken yumurtladin o ay,genede adete 13 gün kala cikmaz.süresi gecmis teste itibar etmeyin.

Ben kalmıştım ama 🤷‍♀️
Yumurtlamışsınız demek ki işte, yumurtlama gününüz erken gelmiş o ay. Siz 20si diye beklerken 15inde olmuş atıyorum. Ovulasyon testi yapıyor musunuz?

Adetten 13 gün önce cikmasi mümkün degil.arkadaslarinda dedigi gibi yumurta catlamadan hamile kalamazsin öyle birsey yok.yumurta catlayacakki sperm catlayan yumurtayi döllesin.Diyelimki erken yumurtladin o ay,genede adete 13 gün kala cikmaz.süresi gecmis teste itibar etmeyin.
Yumurta çatlamadan gebeliğin olmucaqını tabiki biliom anlatmak istediqim şey adet bitiminde de çatlaya bilio çünkü başıma geldi 😊

Pko varsa olur ben yumurtlama testi ile takip ederken adetimin 5.gunu yumurtladim ve kızıma gebe kaldım adetime 15 gün varken testte gördüm adet günü gittim kese gördüm

Yumurtlamışsınız demek ki işte, yumurtlama gününüz erken gelmiş o ay. Siz 20si diye beklerken 15inde olmuş atıyorum. Ovulasyon testi yapıyor musunuz?
Normald yapıyodum ama bu ay yapmıyorum ilaç kullandıqım için yanılta bilirmiş

Back
X