• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmsnz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko varsa olur ben yumurtlama testi ile takip ederken adetimin 5.gunu yumurtladim ve kızıma gebe kaldım adetime 15 gün varken testte gördüm adet günü gittim kese gördüm
Yok diye biliodum ama bu ay ki kontrolümde doktor olduqunu söyledi

Yok diye biliodum ama bu ay ki kontrolümde doktor olduqunu söyledi
Polikistik over yumurtlama sorunu yapıyor bazen erken büyüyor bazen geç büyüyor catlamiyor ben pkolu kaldım gebe ve gebe kalınca kistlerim eridi kendiliğinden dahada Allah'a şükür olmadı .
İmkansız diye birşey yoktur Allah ol derse olur

Polikistik over yumurtlama sorunu yapıyor bazen erken büyüyor bazen geç büyüyor catlamiyor ben pkolu kaldım gebe ve gebe kalınca kistlerim eridi kendiliğinden dahada Allah'a şükür olmadı .
İmkansız diye birşey yoktur Allah ol derse olur
Aynen öyle rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲

Canım aynı şeyi geçen ay ben de yaşadım çöpe attığım testte 1 2 saat sonra bariz çizgi vardı ama adet oldum. Bana sorarsan adet gününden önce yapma. Insanın morali bozuluyor. Psikolojini etkileme canım benim

Canım aynı şeyi geçen ay ben de yaşadım çöpe attığım testte 1 2 saat sonra bariz çizgi vardı ama adet oldum. Bana sorarsan adet gününden önce yapma. Insanın morali bozuluyor. Psikolojini etkileme canım benim
Totem yapmıştım bu ay adet geçerse yapcam diye ama ewde vardı dayanamayıp yaptım 😅 neyse kuruma çizgisi herald hayırlısı ☺️

Arkadaşlar merhaba Adetime 13 gün var test vardı ewde yapıyım dedim yapmaz olaydım kafam karıştı 😅 çizgi mi var olmayan çizgiyi mi görüom anlamadım 🙄Eki Görüntüle 2688431 Eki Görüntüle 2688432 Eki Görüntüle 2688433 Eki Görüntüle 2688434
Çizgiyi görmemiz adına testinizi sanırım salonda başlayıp oturma odası, yatak odası ve mutfağı bi gezdirmişsiniz 🤣 çabanız olumlu sonuç vermiş olmalı ki bende gördüm o silik çizgiyi 🤗 İnşallah yanlış görmüyorumdur kalbinize göre olur 🥰

Çizgiyi görmemiz adına testinizi sanırım salonda başlayıp oturma odası, yatak odası ve mutfağı bi gezdirmişsiniz 🤣 çabanız olumlu sonuç vermiş olmalı ki bende gördüm o silik çizgiyi 🤗 İnşallah yanlış görmüyorumdur kalbinize göre olur 🥰
😂😂😂😂 hahaaaa heycanıma verin çizgiyi görünce 2 adımda bi ölümsüzleştirdim 😅

Back
X