Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yok gibi ama endişe etme bende 4 gün varken yaptım çıkmadı adetimin ilk günü yaptım çıktı silik çizgi
Canım bence acele etme stres yapma adetini bekle senin için daha iyi olurİnşallah canım yarın sabah ilk idrarla yaparım bide
Yaa benimde böyle çıktı adetiniz geçtimi sizinKızlar sizce var mı
Geçti canım gecikmenin üçüncü günü diyebiliriz artıkYaa benimde böyle çıktı adetiniz geçtimi sizin
Var gibi kac dakika beklettiniz suyla yikadinizmiKızlar sizce var mı
İlk yaptığım hâlinde de vardı ama pembeyi sonra bu iki saat sonraki size ilk halini de atayımBu fotoğrafı kac dakika sonra çektiniz sanki kuruma gibi duruyor
Su ile yikamadim başta silik bir şekilde çıktı bekledikçe belirginleşti ilk dakika da ki resmini AtayimVar gibi kac dakika beklettiniz suyla yikadinizmi
Var gibi hangi marka testKızlar sizce var mı
Bebe time diye bir markaVar gibi hangi marka test
Yalancı pozitif olmasın başka markada deneyinBebe time diye bir marka
Ben çok hafif bir cizgi gördüm inşallah pozitiftir ne zaman kan vericeksinizSu ile yikamadim başta silik bir şekilde çıktı bekledikçe belirginleşti ilk dakika da ki resmini Atayim
Testler silik çıkıyor denedim başka marka ama çok silik yani ne pozitif ne negatif silikligi size atayım iki gün önceki awox testiniYalancı pozitif olmasın başka markada deneyin
Net bir çizgi görmeden vermek istemiyordum açıkcasi ama belki yarın veririmBen çok hafif bir cizgi gördüm inşallah pozitiftir ne zaman kan vericeksiniz
Yani burda belli olmuyor adet gecikmesi varsa veya belirtilerin fazla ise isterseniz bi kan testi var en neti oTestler silik çıkıyor denedim başka marka ama çok silik yani ne pozitif ne negatif silikligi size atayım iki gün önceki awox testini
Adet belirtilerim var 17 Aralık'ta düşük yaptım. Bakalım inşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla. Şuan düşükten sonra ilk adetim olacak beta sifirlanmisti 27 sinde çok doktora gittim o kadar yoruldum ki hekimde korunmaya gerek yok dedi. Bir umut tabiYani burda belli olmuyor adet gecikmesi varsa veya belirtilerin fazla ise isterseniz bi kan testi var en neti o
İnşallah vardır canım iyi düşün iyi olsunAdet belirtilerim var 17 Aralık'ta düşük yaptım. Bakalım inşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla. Şuan düşükten sonra ilk adetim olacak beta sifirlanmisti 27 sinde çok doktora gittim o kadar yoruldum ki hekimde korunmaya gerek yok dedi. Bir umut tabi