Gebelik testime bakarmisiniz

Hasrettt0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
108
28
48
25

Daha önce dış gebelikten sağ tupum alındı 1 yıldır gebelik olusmamisti tedaviye başlayacaktır Rabbım şükür gösterdi cift çizgiyi Son adet tarihim 5 Şubat bu ay 8 martta olmam gerekirdi Şubat 28 çektiği için Sorum şu kızlar Cumartesi 69.80 çıktı kan değerim akşam 7 de Pazartesi 107. 82 çıktı kan değerim öğlen 3 gibi Doktor pazartesi tekrar gel keseye bakalim dedi Birde ilk kan adetten (3 gün sonra ) Acaba geç dollenmemi kimyasal olmasından korktum bugün tekrarladım kaset testi çok daha koyu çıktı bu şekil olup normal ilerleyen oldumu acaba En soldaki testi cuma yaptım gecen hafta Diğer ortadaki 4 ünü cumartesi sabah en sondaki en koyu olanı biraz önce tok karnima yaptım

Canım hayrlı olsun gözün Aydın hamilesin inşallah sağlıklı hamileliğin olur ve sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın

Canım hayrlı olsun gözün Aydın hamilesin inşallah sağlıklı hamileliğin olur ve sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın
Yaa çok teşekkür ederim dua edin inşallah kan değerim sizce nasıl kam verdiğimiz saatte farkediyormu birde hastane falan onuda çok merak ediyorum

Yaa çok teşekkür ederim dua edin inşallah kan değerim sizce nasıl kam verdiğimiz saatte farkediyormu birde hastane falan onuda çok merak ediyorum
Etmiyor bebeğim. Hamileysen açsan da toksan da kanında çıkacaktır çünkü sen her türlü hamilesin. İnşallah sağlıklı ve misler gibi bir gebelik sürersin Sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsın. Şimdi bebeğini hisset onun sana anne ben burdayım ve gayet iyiyim dediğini hisset

Yaaa ne kadar tatlısınız 3 gündür kimyasalmi diye düşünmekten kafayı yemek üzereydim inanın o kadar rahatlattinizki şu konuşmanızlaa Rabbım insAllahhh en sağlıklı şekilde nasip eder tedaviye başlamak için regl beklerken çok şükür nasip etti sağlıkla sihhatle dogmasinida nasip eder inşallah çok teşekkür ederim coook sagolun Rabbım dilediğiniz ne varsa nasip etsin

Amin kuzum inşallah her şey gönlünüzce olsun. Olumsuz hiç birşey düşünme bebeğine güzel enerjiler gönder geçmişi de düşünme 9 ay sonra minicik bir bedenle kollarının arasında olacak. Umutsuzluğa kapılacağın an bebeğini düşün o sana cevap verecektir. Ben bir kere umutsuzluğa kapıldım elim hemen bebeğime gitti ve anne ben iyiyim dediğini hissettim o zaman bu zamandır bebeğim hep benimle.

Yaaa hayali bile cok guzellll bende artık öyle yapacağım insAllahh bebeğime güzel enerji göndereceğim

Merhaba sizinle konuşmuştuk bende aynı sağ tupumu kaybetmiştim. Şuan kendimin gibi çok sevindimmmm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sakın kötü duusnmeyin her şey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…