Ovulasyon testi yapcam bakaalım tekrar yine pikse yarın sabah yaparm değilse kesinlikle yumurtlama 50. Gününde yumurtluyorumYap canım elinde test varsa aklından ciksin
Ama erken ki en az 5 gün daha bekleYaa . Yok galiba canım
Siliklesince catladigini söylüyorlarKızlar üstekki dün alttaki bugün yumurtlamamıymış çatlamış mı sizce bugün ? Eki Görüntüle 2738893
5 gunde test yapilmaz. Gebelik nasil oluşur videolarini izleyin.5 gün oldu ama erken test negatif
Biliyorum bir hafta10 günde yerleşiyor ortalama bebek ama erken gebelik testinde niye oyle diyorlar 5 gün 6 gün ilişkiden sonra diye öğrenen var mı merak ediyrm5 gunde test yapilmaz. Gebelik nasil oluşur videolarini izleyin.
Ekren gebelik testleri bir cesit pazarlama taktiği iste. Bildigim tek bir farklari var. Yanlis olabilir tabi ben deneyimlemedim. Kasetler 50 hcg ve uzerini algılıyor .erkenler de 20 ve uzerini.Biliyorum bir hafta10 günde yerleşiyor ortalama bebek ama erken gebelik testinde niye oyle diyorlar 5 gün 6 gün ilişkiden sonra diye öğrenen var mı merak ediyrm
Benim ki Mongolia li, biri Rus.Sinif neredeyse komple arapca konusuyor .1kisi fransizca, 2kisi ingilizce ben sap gibi tek basima TurkceEvet orası öyle bende eşimi getirdim türkiyeden nedense almanca öğretmen için yabancıları kullanıyorlar doğru düzgün kendiler almanca konuşamıyor eşiminki rusdu sınıftada ruslar vardı muhabbet ediyorlardı eşim yazık bakıp birşey öğrencem diye bekliyordu aldım okuldan göndermeyeceğim işe gidiyor zaten artık
Ahahahahaha bu kadar mı benzer bende eşimin ödevini yapıyordum yanlıştı hepsi diyordu bi gün öğretmene gittim ne yanlışı lan dedim sizin gibi kırık değil benim almancam dedim hadi bana da göster diyince kendi hatalarını gördü öğretmen kendi yanlış konuşuyor öğretiyor o gün zaten bidaha göndermedimBenim ki Mongolia li, biri Rus.Sinif neredeyse komple arapca konusuyor .1kisi fransizca, 2kisi ingilizce ben sap gibi tek basima Turkce1kiside cerkez .Arapca , cerkezce, birazda idare edecek kadar Turkce konusuyo. Sanki ogretmen ler , herkesin kendi dilinden konusan olmali.Yoksa bu sekilde cok zor, hatta imkansz.Ve, gramatik le cok zaman kaybettiriliyoruz .Burda dogup buyuyenler gramatiksiz konusuyo oluyo esimin yaptigi odevlerim hepsi yanlis cikiyo ein eine einen ler.
B1 almak için gramatik mecbursun sen bizim konuşmalarımıza bakma türkçede öyle mesela öğreniyorum kelimesi konuşurken herkes öğreniyorum demez öğreniyom yazarken de öyle yada kimseden ben bilmiyorum duymadım bugüne kadar hep bilmiyom böyle kısa kesilmişBenim ki Mongolia li, biri Rus.Sinif neredeyse komple arapca konusuyor .1kisi fransizca, 2kisi ingilizce ben sap gibi tek basima Turkce1kiside cerkez .Arapca , cerkezce, birazda idare edecek kadar Turkce konusuyo. Sanki ogretmen ler , herkesin kendi dilinden konusan olmali.Yoksa bu sekilde cok zor, hatta imkansz.Ve, gramatik le cok zaman kaybettiriliyoruz .Burda dogup buyuyenler gramatiksiz konusuyo oluyo esimin yaptigi odevlerim hepsi yanlis cikiyo ein eine einen ler.
Gebelik testin mi?Testin markası ne
Kuzum senin 12 tane yine azmış ben 50lik ovulasyon 50 gebelik aldıydımYani diyeceğim şu ydu bu şekilde daha uyguna geliyor (ne kadar umutsuzsam artık)
AyyyKuzum senin 12 tane yine azmış ben 50lik ovulasyon 50 gebelik aldıydım
Hee kafama göre deneyler yapıyorum bol oluncaAyyyyalnız olmadımı bilmek ne güzel (ağlanacak halimize gülüyoruz) yapacak bişey yok yapar yapar dururuz Allah'ım öylesine yaparken çift çizgiyi gösterir inşallah
Ben gördüm sendeki çizgiyi pazartesi günü tekrar bi yap bakalım biraz koyulaşırsa hemen git doktora
Bende var mı ?Ben gördüm sendeki çizgiyi pazartesi günü tekrar bi yap bakalım biraz koyulaşırsa hemen git doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?