Canım göremedim ben. 12 gün olunca yumurtlamadan test yine yapSelam kızlar,
öncelikle evet erken yumurtlamadan 8 yada 9 gün geçti ama dayanamayanlar bilir yine dayanamadım yine yaptım bu sefer sonuna kadar hep bembeyaz kalan test ile yaptımve hayal mayal birşeyler görüyorum sanki göre bilen var mıNegativ yaptım oynadım resimle yanlız gözle ben göre biliyorum sizde göre biliyormusunu foto buraya yükleyince biraz kalitesi düşüyo Eki Görüntüle 2738222
Evet ya malesef fotoğraf da pek görünmüyor gözle göre biliyorum yarın biraz daha sabırCanım göremedim ben. 12 gün olunca yumurtlamadan test yine yap
Benimde adete 10 gün var bekliyorum sabirsizlikla elimde test var erken gebelik ama gostermez varsa bile .Evet ya malesef fotoğraf da pek görünmüyor gözle göre biliyorum yarın biraz daha sabır
Sanki orda çok çok hayalet gibi yakınlaştırdım gördüm bişey sorucam canım hemen mi çıktı sonra mı bende yaptım daha adetime 10 gün var dün yaptım baktım bişey yoktu bugün baktım silik hayalet bi çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ama belki bi ihtimal de veriyorum çünkü başıma çok geldi her seferinde hamile olduğumu öğrendim acaba sence nedir senin adete kaç gün varSelam kızlar,
öncelikle evet erken yumurtlamadan 8 yada 9 gün geçti ama dayanamayanlar bilir yine dayanamadım yine yaptım bu sefer sonuna kadar hep bembeyaz kalan test ile yaptımve hayal mayal birşeyler görüyorum sanki göre bilen var mıNegativ yaptım oynadım resimle yanlız gözle ben göre biliyorum sizde göre biliyormusunu foto buraya yükleyince biraz kalitesi düşüyo Eki Görüntüle 2738222
Yok o göstermez daha imkanı yok bekliyecen kuzum zor biliyrmBenimde adete 10 gün var bekliyorum sabirsizlikla elimde test var erken gebelik ama gostermez varsa bile .
Hemen çıktı benim hatta ilk başta daha belirgindi ama dediğim gibi hayalet çizgisi gibi birşeySanki orda çok çok hayalet gibi yakınlaştırdım gördüm bişey sorucam canım hemen mi çıktı sonra mı bende yaptım daha adetime 10 gün var dün yaptım baktım bişey yoktu bugün baktım silik hayalet bi çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ama belki bi ihtimal de veriyorum çünkü başıma çok geldi her seferinde hamile olduğumu öğrendim acaba sence nedir senin adete kaç gün var
Benimde 7 gün kaldı geçen aylar hep erken yaptım bu sefer yapmıcam adetim hiç şaşmaz günündedir bwklicem bakalım geçince yapıcam...bşlmiyorum her ay aynı hissi yaşıyorum sizde ölemi oldu? kendini sanki ilişki den sonra hamile gibi hissetmek geçen aylar hep öle hissettim olmadı bu ay hiç öle hissetmiyorum totem yapıyım belki tıtatrBenimde adete 10 gün var bekliyorum sabirsizlikla elimde test var erken gebelik ama gostermez varsa bile .
Hahaha hepimiz aynıyız geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki hamile değilsem bende ben değilim dedim ve tam gününde geldi adetim bir gün öncede hayalet çizgi gördüm ümitlendiydim sınra dedim ki birdaha asla adet gecikmesi olmadan yapmayacam ve gel gör ki bugün yine yaptımBenimde 7 gün kaldı geçen aylar hep erken yaptım bu sefer yapmıcam adetim hiç şaşmaz günündedir bwklicem bakalım geçince yapıcam...bşlmiyorum her ay aynı hissi yaşıyorum sizde ölemi oldu? kendini sanki ilişki den sonra hamile gibi hissetmek geçen aylar hep öle hissettim olmadı bu ay hiç öle hissetmiyorum totem yapıyım belki tıtatrbide akıntı dan belli oluyormuş galiba gene bilemem ama bel ve kasık ağrılarım var buda kafamın bir tarafı adet olucam gibi hissetmek
Ben gördüm sendeki çizgiyi pazartesi günü tekrar bi yap bakalım biraz koyulaşırsa hemen git doktoraHemen çıktı benim hatta ilk başta daha belirgindi ama dediğim gibi hayalet çizgisi gibi birşey6 gün olması lazm
İnşaAllah ya inşaAllahBen gördüm sendeki çizgiyi pazartesi günü tekrar bi yap bakalım biraz koyulaşırsa hemen git doktora
Benimde aynı his oluyor her ay. Akıntı kaşık ağrısı bende de var ama öyle aman aman bi ağrı değil hafif sızlama gibi.bencede yapmayın bakalım bekleyin inşallah vardır ya.. Bende ovulasyon testi kullandım Bu ay. Ona göre ilişkiye girdik bi tık ümidim daha fazla benimde .Benimde 7 gün kaldı geçen aylar hep erken yaptım bu sefer yapmıcam adetim hiç şaşmaz günündedir bwklicem bakalım geçince yapıcam...bşlmiyorum her ay aynı hissi yaşıyorum sizde ölemi oldu? kendini sanki ilişki den sonra hamile gibi hissetmek geçen aylar hep öle hissettim olmadı bu ay hiç öle hissetmiyorum totem yapıyım belki tıtatrbide akıntı dan belli oluyormuş galiba gene bilemem ama bel ve kasık ağrılarım var buda kafamın bir tarafı adet olucam gibi hissetmek
Malesef beklicem . Testte ıkiskiden 5 gün sonra yapın yazıyor ama saçma geldi banaYok o göstermez daha imkanı yok bekliyecen kuzum zor biliyrm
Bencede bekle sabahtan beri içim içimi yiyo yarın yapmiyayım diyorum bi yaparm diyorum en iyisi evden çıkmakMalesef beklicem . Testte ıkiskiden 5 gün sonra yapın yazıyor ama saçma geldi bana
Orjinalını sildim bile kuzum ama ovulasyon testi yaptım yine pik hatta ebeye gönderdim ama gebelik testi yaptığımı söylemedim tekrar pik yapmış değerlendir dedi inşallah hamileyimdir yaFotoğrafın orijinal halini de atabilir misin canım? Ya sanki ben de gördüm bir çizgi
Tam pik bu.Kızlaaaar ovulasyon testim de böyle Eki Görüntüle 2738649
Evet de gebelik testim de çok silik hayalet çizgisi vardıTam pik bu.
Buay hormon ilaci falan kullandinmi? Mesela dr.benim kanda 2defa yumurtlama gordu buay.1hafta arayla.ben gonalf kullandim. Bana gore 30kasim pik olup catladi ovitilation testte.dr , hormon ilaci kullanirken ovitilation test ve gebelik testi yaniltir evde dedi.Kan bile 2defa yumurtlama gosterdi.Evet de gebelik testim de çok silik hayalet çizgisi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?