- 2 Mayıs 2018
- 192
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Canım kan ver netleşsin ama büyük ihtimalle gebelik var hayırlı olsunMerhaba Benim adetime 3 gün var ve test böyle cikti dün negativti yumurtlamanin 11 günüydü bugün 12 prodoctor erken Gebelik teste yaptim bende cok var bundan daha önceki ayla hic positiv Sonuc almadim güvenilirmi sizce?hep İyi okudum
Eki Görüntüle 3512195
Acildede verebiliyormmuyum ?Canım kan ver netleşsin ama büyük ihtimalle gebelik var hayırlı olsun
Evet canım kadin doğum acil varsa direk alırAcildede verebiliyormmuyum ?
Salı günü adet günüm o gün gidiyim diyorum direk kadın doğuma belki adet olurum yada belki daha çok erkendir silikyaEvet canım kadin doğum acil varsa direk alır
Sen bilirsin canım bekleye biliyorsan ne güzelSalı günü adet günüm o gün gidiyim diyorum direk kadın doğuma belki adet olurum yada belki daha çok erkendir silikya
KorkuyorumSen bilirsin canım bekleye biliyorsan ne güzel
Korkmamiz çok.normal ama sonuç değişmeyecek gebe kalınca da herşey biymis olmuyir ki canım kesesi var mı kalp atışı var mı suyu ne kadar kilosu ne kadar derken hep bir korku olacak ilk korku adımını kan vererek atlat benceKorkuyorumumitlendip boşa çıkarsa
Kan verdin mi canımSimdide böyle
Siz baya gebesiniz, tebriklerSimdide böyle
Maşallah bayağı bir koyulaşma var. Son adet tarihiniz neydi ? Kan verdiniz mi?Simdide böyle
Abla sen geçen keseyi görmeye gidicez dedin ya 4+4 gebeyim dedinSimdide böyle