- 12 Mayıs 2020
- 110
- 102
- 23
- 31
- Konu Sahibi Bayankirpik17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bende gördümKızlar lütfen Bi yorum yapın o silik çizgiyi birtek ben görüp kafayı falan mı sıyırıyorum sizde görüyor musunuzzzzz(((
aşkım yaptığım gibi çıktı yaaaTatlım bende gördüm
Ama bu çizgi ne kadar süre sonra çıktı
1 gün var adetime göğüslerime dokunamıyorum akşamları test yapayım dedim bu çıktı hemenAdet geçti mi bende gördüm
Tatlım var gibi görüyorumaşkım yaptığım gibi çıktı yaaa
benimki hemen çıktı yumurtlamadan 2 hafta geçti yavrum var mı ki bişiler yaaaa :):):) ümitlenmekte istmiyorm 2 ayönce bi kimysalım olduTatlım var gibi görüyorum
Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba biliyor musun ?
Bende de böyle çıktı ama kuruma çizgisiydi çok vakti geçmişti
Var gibi koş kan verbenimki hemen çıktı yumurtlamadan 2 hafta geçti yavrum var mı ki bişiler yaaaa :):):) ümitlenmekte istmiyorm 2 ayönce bi kimysalım oldu
Bnm 3 gün geçti testler negatifVar gibi koş kan ver
ya yine silik görmek istemiyorum pazartesi günü yapıcam çok istiyorum koyulaşmasınıYarın sabah ilk idrarınla tekrarla koyulma varsa vardır
iyice belirgin olsun ondan sonra bide yükselmesini bekleyemem benVar gibi koş kan ver
rabbimen kısa zamanda versin hepimizeBnm 3 gün geçti testler negatif
tekrar kimyasal olmasından korkuyorum bende ondan pazartesiye kadar bekleyeceğim. pazartrsi yaparsamkoyu çıkar dimi varsaEvet bende gördüm ama adete 1 gün kala için çok ince bi cizgi. Bence kan ver gidişata bi bak.
umarım vardır canım tekrarlayacamBelli belirsiz var erken gebelik testi 1 gün kala daha koyu cıkmalıydı geç yumurtlama olmuş olabilir tekrarlayın testinizi umarım vardır
Yani eğer varsa ve sağlıklıysa 3 gün sonra da belirgin çizgi oluşur.tekrar kimyasal olmasından korkuyorum bende ondan pazartesiye kadar bekleyeceğim. pazartrsi yaparsamkoyu çıkar dimi varsa