• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

aysse77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
140
56
28
30
Günaydınnnn ☀️
Beklenen regli tarihime 6 gün vaaar🫢 biliyorum erken davrandım ama sizler de görebildiniz mi…Çıkan sonuç ilk 1 dakika içinde çıktı 🙏🏻
5FD21CE3-CB74-4EC0-BDA4-A2B689EB52C6.jpeg

Eklentiler

• 5C2FE5F6-C058-42FA-89DA-CE8D50C642F6.jpeg
    5C2FE5F6-C058-42FA-89DA-CE8D50C642F6.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 231
6 gün kala yerleşme kanaması olmaz ki, reglden birkaç gün önce olur genelde ki bazılarında hiç olmayadabiliyor ☺️
ya burada reglden 5 gun önce oldum diyen birkaç kişiyi okudum biliyorum her vücut farklı biliyorum herkes farklı şeyler yaşıyor ama insan bi ne yapacağını şaşırıp kalıyor ya hani ben öyle oldum çokta rahat bi insandım oysa🫢

ya burada reglden 5 gun önce oldum diyen birkaç kişiyi okudum biliyorum her vücut farklı biliyorum herkes farklı şeyler yaşıyor ama insan bi ne yapacağını şaşırıp kalıyor ya hani ben öyle oldum çokta rahat bi insandım oysa🫢
Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı ikincide de reglden 1 gün önce oldu. Aslında belirtilerin pek bir önemi yok, sonuçta hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️

Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı ikincide de reglden 1 gün önce oldu. Aslında belirtilerin pek bir önemi yok, sonuçta hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
insallah ❣️❣️Simdi de okuya okuya prodoctor test cok yanlış çıkarıyor dediklerini gördüm benim prodoctordu simdi baska marka yapacağım bana şans dileyin lütfen 🙏🏻❣️

Hayırlı olsun canım comfort değil mi bu? 4 gün kala ben de aynı böyle çizgi ile öğrendim 💖 direkt kana git bence

Eklentiler

• 07BC9C90-05E2-4FF6-B554-BF5212F5876C.jpeg
    07BC9C90-05E2-4FF6-B554-BF5212F5876C.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 214
  • 85CDA73D-B727-460E-A6F2-AD459CE1002F.jpeg
    85CDA73D-B727-460E-A6F2-AD459CE1002F.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 210
  • 2DBC0E64-A1A7-452B-9A9B-69A98343DEBF.jpeg
    2DBC0E64-A1A7-452B-9A9B-69A98343DEBF.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 222
iki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı 😔pembeler prodoctor
Diğerinde de çok çok silik var gibi sanki. Her testin algılaması farklı beta şu an çok düşüktür zaten o yüzden çok silik çıkabilir. Prodoctor gerçekten yanıltıyo bende geçen ay yaptım gözle görülür silik vardı ama adet oldum başka testte hiç çıkmamıştı. Ama prodoctorda da çok net çıkmış yerinizde olsam yarın kan testi veririm

Diğerinde de çok çok silik var gibi sanki. Her testin algılaması farklı beta şu an çok düşüktür zaten o yüzden çok silik çıkabilir. Prodoctor gerçekten yanıltıyo bende geçen ay yaptım gözle görülür silik vardı ama adet oldum başka testte hiç çıkmamıştı. Ama prodoctorda da çok net çıkmış yerinizde olsam yarın kan testi veririm
ya evet beni de korkuttu prodoctor kullanıcı yorumları o yüzden hemen baska marka denedim ama yeni yaptığımda göremiyorum maalesef 😔en iyisi bi daha almayalım prodoctor

ya evet beni de korkuttu prodoctor kullanıcı yorumları o yüzden hemen baska marka denedim ama yeni yaptığımda göremiyorum maalesef 😔en iyisi bi daha almayalım prodoctor
Aynen canım artımed yapmıştım onda silik bile çıkmadı. İkinci yaptığın başka marka testte ben görüyorum silik bu arada

iki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı 😔pembeler prodoctor
Hayırlı olsun bu testlerin hassasiyetini bilmiyorum ama bariz hepsinde çizgi var benim 3 gün geçikmede bu kadar silik çıkmıştı herkesde lekelenme olmaz stres yapmayin kan verin güzel sonuçlarinizi bekliyorum❤

Back