- 9 Temmuz 2022
- 140
- 56
- 28
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa ilk hamileliğim tecrübesizim tutunma lekenmesi olmadığı icin tereddüt ediyorum6 gün kalaya göre baya belirgin çıkmış, hayırlı olsun
coooook teşekkür ederim insallahayyy direk görünüyor inşallah sağlıkla sonuçlarını alırsın
6 gün kala yerleşme kanaması olmaz ki, reglden birkaç gün önce olur genelde ki bazılarında hiç olmayadabiliyoryaaa ilk hamileliğim tecrübesizim tutunma lekenmesi olmadığı icin tereddüt ediyorum
Evet bende hiç olmadı6 gün kala yerleşme kanaması olmaz ki, reglden birkaç gün önce olur genelde ki bazılarında hiç olmayadabiliyor
ya burada reglden 5 gun önce oldum diyen birkaç kişiyi okudum biliyorum her vücut farklı biliyorum herkes farklı şeyler yaşıyor ama insan bi ne yapacağını şaşırıp kalıyor ya hani ben öyle oldum çokta rahat bi insandım oysa6 gün kala yerleşme kanaması olmaz ki, reglden birkaç gün önce olur genelde ki bazılarında hiç olmayadabiliyor
Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı ikincide de reglden 1 gün önce oldu. Aslında belirtilerin pek bir önemi yok, sonuçta hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinya burada reglden 5 gun önce oldum diyen birkaç kişiyi okudum biliyorum her vücut farklı biliyorum herkes farklı şeyler yaşıyor ama insan bi ne yapacağını şaşırıp kalıyor ya hani ben öyle oldum çokta rahat bi insandım oysa
insallah Simdi de okuya okuya prodoctor test cok yanlış çıkarıyor dediklerini gördüm benim prodoctordu simdi baska marka yapacağım bana şans dileyin lütfenBenim ilk gebeliğimde hiç olmadı ikincide de reglden 1 gün önce oldu. Aslında belirtilerin pek bir önemi yok, sonuçta hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaptınız mı testinsallah Simdi de okuya okuya prodoctor test cok yanlış çıkarıyor dediklerini gördüm benim prodoctordu simdi baska marka yapacağım bana şans dileyin lütfen
iki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı pembeler prodoctorYaptınız mı test
prodoctor ile yaptığımda gözle görülür çıktı 2 tanesinde de daha sonra baska marka yaptım onda hic çıkmadı maalesefHayırlı olsun canım comfort değil mi bu? 4 gün kala ben de aynı böyle çizgi ile öğrendim direkt kana git bence
Sanki ondada silik bi çizgi var gibi canım kah ver isterseniki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı pembeler prodoctor
cok dikkatli baktim ilk 2-3 dk ama digerleri netti bunda siz görebiliyor musunuz acabaSanki ondada silik bi çizgi var gibi canım kah ver istersen
Diğerinde de çok çok silik var gibi sanki. Her testin algılaması farklı beta şu an çok düşüktür zaten o yüzden çok silik çıkabilir. Prodoctor gerçekten yanıltıyo bende geçen ay yaptım gözle görülür silik vardı ama adet oldum başka testte hiç çıkmamıştı. Ama prodoctorda da çok net çıkmış yerinizde olsam yarın kan testi veririmiki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı pembeler prodoctor
ya evet beni de korkuttu prodoctor kullanıcı yorumları o yüzden hemen baska marka denedim ama yeni yaptığımda göremiyorum maalesef en iyisi bi daha almayalım prodoctorDiğerinde de çok çok silik var gibi sanki. Her testin algılaması farklı beta şu an çok düşüktür zaten o yüzden çok silik çıkabilir. Prodoctor gerçekten yanıltıyo bende geçen ay yaptım gözle görülür silik vardı ama adet oldum başka testte hiç çıkmamıştı. Ama prodoctorda da çok net çıkmış yerinizde olsam yarın kan testi veririm
Aynen canım artımed yapmıştım onda silik bile çıkmadı. İkinci yaptığın başka marka testte ben görüyorum silik bu aradaya evet beni de korkuttu prodoctor kullanıcı yorumları o yüzden hemen baska marka denedim ama yeni yaptığımda göremiyorum maalesef en iyisi bi daha almayalım prodoctor
Hayırlı olsun bu testlerin hassasiyetini bilmiyorum ama bariz hepsinde çizgi var benim 3 gün geçikmede bu kadar silik çıkmıştı herkesde lekelenme olmaz stres yapmayin kan verin güzel sonuçlarinizi bekliyorum❤iki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı pembeler prodoctor