Gebelik testime bakar mısınız

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
1.137
1.144
48
26
Merhaba arkadaşlar. Son regl tarihim 5 şubatta başladı 10unda bitti 14ünde yumurtlama akıntım oldu. Test bu şekilde çıktı ama 10 dakikadan sonra çıktı kuruma çizgisine de benzemiyor
IMG_2375.webp
IMG_2373.webp

Artımed markaya benziyor. Eğer oysa sürekli vara yoka çizgi çıkaran bi marka.
Sabah ilk idrarla başka test deneyin.
Adı çıkmış yalancı pozitif gösteren bi marka değildi onu hatırlıyorum ama çizgi 10 dakikadan sonra çıktı önce beyaz çizgi gibiydi sonra böyle oldu kuruma çizgisi gibi de durmuyor

Artımed markaya benziyor. Eğer oysa sürekli vara yoka çizgi çıkaran bi marka.
Sabah ilk idrarla başka test deneyin.
Bu arada idrarımı da tutamadım eczaneye gitmeden önce lavaboya gittim sonra eczaneden gelince yine gidip en fazla 20 dakikalık idrarla yaptım ona rağmen böyle çıktı

Adı çıkmış yalancı pozitif gösteren bi marka değildi onu hatırlıyorum ama çizgi 10 dakikadan sonra çıktı önce beyaz çizgi gibiydi sonra böyle oldu kuruma çizgisi gibi de durmuyor
Kan testi vermek en iyisi.

Tabi ki öyle test pozitif yorumlanırsa ona göre gideyim dedim teşekkürler
İşte bunun garantisini kimse veremez. Ben bırakın 10 dk sonra çıkmayı,saniyesinde çift çizgi çıkan testlere denk geldim. Hayal kırıklığıydı. Bu çizgi sonradan çıktı diyorsunuz. O yüzden bilemedim ne desem 🥰

İşte bunun garantisini kimse veremez. Ben bırakın 10 dk sonra çıkmayı,saniyesinde çift çizgi çıkan testlere denk geldim. Hayal kırıklığıydı. Bu çizgi sonradan çıktı diyorsunuz. O yüzden bilemedim ne desem 🥰
Haklısınız bu 22 Şubat maalesef artımed erken gebelik testi hemen çıktı çizgi ama tabi yalancı pozitif bu , bu testten 3 gün sonra kaset test yaptım negatif çıktı şimdi de bu işte. En iyisi sabah teskrar yapayım testlere bile güvenemez olduk , eskiden bu testleri yapar güvenir eşimize söylerdik hemen ama şimdi gizli gizli yapıyorum önce garanti olsun diye😂

Eklentiler

• IMG_2179.webp
    IMG_2179.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 22
Aslında 14 günlük filansa bu şekilde çıkma ihtimali var, test güvenilmez testlerden değil demişsiniz bence var gibi

Aslında 14 günlük filansa bu şekilde çıkma ihtimali var, test güvenilmez testlerden değil demişsiniz bence var gibi
Adını hatırlamıyorum ama artımed falan değildi evde çöpü eşim görmesin diye eczaneden dönüşte kabını attım çöpe o yüzden bilemiyorum markasını

Back