- 19 Ocak 2016
- 1.841
- 1.419
- 29
Kızlar markalardan biri awox diğeri pyro clınıce. Sizce gebelik var mı çok umut ettim gidip kanda verdim yarın sonuçlar çıkacakmış ama onun öncesinde bugünü bir şekilde atlatmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahBence hamilesin hayırlısı olsun
Ne zaman çıkıyor sonuçunİnşallah canım inşallah
Yarın sabah çıkacakmış canımNe zaman çıkıyor sonuçun
awox da çıktıysa vardır canımKızlar markalardan biri awox diğeri pyro clınıce. Sizce gebelik var mı çok umut ettim gidip kanda verdim yarın sonuçlar çıkacakmış ama onun öncesinde bugünü bir şekilde atlatmam lazım
Baktım evet hamile siniz gibi duruyor hayırlı olsunKızlar markalardan biri awox diğeri pyro clınıce. Sizce gebelik var mı çok umut ettim gidip kanda verdim yarın sonuçlar çıkacakmış ama onun öncesinde bugünü bir şekilde atlatmam lazım
İnşallah canım benimde awox hep negatif çıkardı ilk defa pozitif çıktı başka testte yaptım onda da çıktı kan verdim yarın sonuç çıkacak vardır inşallahawox da çıktıysa vardır canım
Normal de adet günümdü dün yani ovulasyon yapmasam ama ovulasyon testine göre 28 Kasım da adet olmam gerekiyordu canimMerhaba umarım beklediğiniz güzel haber gelir :) Adetiniz kaç gün gecikti ?
Amin canım sağolBaktım evet hamile siniz gibi duruyor hayırlı olsun
Sağol canım inşallah sağlıklı sıhhatli ilerlerHayırlı olsun
Çıktı mı sonuc e nabizdan baksana canimİnşallah canım benimde awox hep negatif çıkardı ilk defa pozitif çıktı başka testte yaptım onda da çıktı kan verdim yarın sonuç çıkacak vardır inşallah
Baktım canım maalesef çıkmamışÇıktı mı sonuc e nabizdan baksana canim
Kan sonucu henüz çıkmamış canimBaktım canım maalesef çıkmamış
Kızlar markalardan biri awox diğeri pyro clınıce. Sizce gebelik var mı çok umut ettim gidip kanda verdim yarın sonuçlar çıkacakmış ama onun öncesinde bugünü bir şekilde atlatmam lazım
Sağlık ocağına verdimde 4 ile 5 arası çıkıyordu sen nerde verdinKan sonucu henüz çıkmamış canim
Bende sağlık ocağında verdim yarın dedi bana hemşireSağlık ocağına verdimde 4 ile 5 arası çıkıyordu sen nerde verdin
Bak sen arada çıkması lazımBende sağlık ocağında verdim yarın dedi bana hemşire