- 10 Eylül 2024
- 583
- 418
Tamam canım Ankara hastanesi de iyidir oraya geçmiş demekki, biran önce git sakin ol bunaltma kendini 1 asistan doktorun dediği laf diye canını sıkma. Bikaç uzman doktor fikri al ki netleşsin kafanda.Canım aradım hemen kapanmış orası Ankara hastanesine yönlendirdiler randevu alacağım oraya
Progesteronu sor doktora gittiğinde canım, ben dupaston kullanıyorum. Bilgi al sen de.
Bu arada benim doktorum gayet de progesteron başladı sonuçta 2’li tarafa ve bambaşka testler de yapılıyor sonrasında mazallah kötü olmasın da tabi yine.Öncelikle cook gecmis olsun uzuntunuzu ve ofkenizi anlayabiliyorum. Benim basimdan 1 kimyasal gebelik gecti malesef insan cok uzuluyor. Progestani bebegin kalp atisini duymadan vermeyi dogru bulmuyorlar cunku zaten bebek saglikli olmadigi, dnasinda bozukluk oldugu zamam tutanamiyor. Sagliksiz bebegide progestanla desteklemek istemiyorlar malesef.. baska bir doktora gittiginizde insallah size guzel bi aciklama yapar..
Progesteron risk içerebilecek gebelikler için çok önemli bence de. ben çatlatma iğnesi oldum ertesi haftasına progesterona başlattı doktorum ne olur ne olmaz diye.