O testler cok pahalı hamilelik varsa kiminde de silik olsada belli oluyo kiminde gecksede cıkamayabiliyoOvulasyon yapmaya devam et dediler ama
Elimde kalmadı. Erken gebelik testi 6 gün öncesinden belli olanlar varmış ama güvenemedim ona da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O testler cok pahalı hamilelik varsa kiminde de silik olsada belli oluyo kiminde gecksede cıkamayabiliyoOvulasyon yapmaya devam et dediler ama
Elimde kalmadı. Erken gebelik testi 6 gün öncesinden belli olanlar varmış ama güvenemedim ona da
Normal test var elimde onun icin bellicemO testler cok pahalı hamilelik varsa kiminde de silik olsada belli oluyo kiminde gecksede cıkamayabiliyo
Kaç gün geciktiTesti bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.
Yerleşme kanaması olabilirKaç gün gecikti
Benim bugün 12 korkudan test yapamadım ilk defa bugün az kahverengi akıntı geldi bitti
Yerleşme kanaması adetten önce diyorlar ama ben ilk gebeliğimde adetimin üstünden 10 gün geçtikten sonra gördüm . Apar topar doktora gittik doktor yerleşme kanaması dediKaç gün gecikti
Benim bugün 12 korkudan test yapamadım ilk defa bugün az kahverengi akıntı geldi bitti
Baya kanama mı ? Ya bende şöyle oldu gögüslerim çatlyacak gibi şişti uyuyamıyordum ve göbeğimde açık kahve çizgi belirmiştiYerleşme kanaması adetten önce diyorlar ama ben ilk gebeliğimde adetimin üstünden 10 gün geçtikten sonra gördüm . Apar topar doktora gittik doktor yerleşme kanaması dedi
Ee merak ettim yapmadınız mı?İnşallah ♥mutlaka paylaşırım
Kasık ağrım var sadeceBencede hamilesinizdir ,belirtileriniz varmı
İnşallah Rabb'im cümlemize verirYazıları okudum darısı basımabat 8 gün var
Benim ovulasyonda yumurtlama
Ve çatlamayı gördüm aradan 3 gün geçti merak
edip tekrar baktım T çizgisi hiç yoktu .
bat yaklaştıkça kasik
Agrilarim arttı be akıntım var yeniden mi yumurtluyorum diye ovulasyon testi yaptım ili gündür koyulaşma başlamış böyle olanınız oldu mu hiç
Üç- dört gün gecikti ağrılarım oluyor ama adet gelmiyor. Dünden beri de yine kasık ağrım var. Hayırlısı bakalımKaç gün gecikti
Canım benim ne yaptın diye geldimYapar yapmaz böyle oldu t çizgisi beyaz bir çizgi halinde bilmiyorum Eki Görüntüle 2672976
Canım bilmeden yanlış bir şey söylemek istememÜç- dört gün gecikti ağrılarım oluyor ama adet gelmiyor. Dünden beri de yine kasık ağrım var. Hayırlısı bakalım![]()
Allah razı olsun inşallahCanım bilmeden yanlış bir şey söylemek istemem
Seni umitlendirmek de istemem
Ama bana göre büyük ihtimalle hamilesin gibi geliyor
Benim hamileligim de kasık ağrısı çok oluyordu normal birşey zaten
Senin için dua edeceğim canım
Hakkında hayırlı olsun. Hepimiz bu çizgilere kandık zamanında. Artık çıksa bile biliyoruz az çok var yok olduğunu. Bazı testlerin kuruma çizgisi kırmızı oluyor canım böyle. Gecikmen de olmuş rahim bebek arıyo derler böyle olunca az kalmıştır bence güzel habere merak etmeAn itibariyle adet oldum. Hakkınızı helal edin boşu boşuna heyecan yaptırdım size de.
İnşallah zaten üzülmedim adet olduğum zaman tekrar ilaç tedavisine başlayacaktım. Rahim filmi vs. Hem diyorum nasibimde belki de daha güzel şeyler varHakkında hayırlı olsun. Hepimiz bu çizgilere kandık zamanında. Artık çıksa bile biliyoruz az çok var yok olduğunu. Bazı testlerin kuruma çizgisi kırmızı oluyor canım böyle. Gecikmen de olmuş rahim bebek arıyo derler böyle olunca az kalmıştır bence güzel habere merak etme