• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.
Kaç gün gecikti
Benim bugün 12 korkudan test yapamadım ilk defa bugün az kahverengi akıntı geldi bitti

Kaç gün gecikti
Benim bugün 12 korkudan test yapamadım ilk defa bugün az kahverengi akıntı geldi bitti
Yerleşme kanaması adetten önce diyorlar ama ben ilk gebeliğimde adetimin üstünden 10 gün geçtikten sonra gördüm . Apar topar doktora gittik doktor yerleşme kanaması dedi

Yerleşme kanaması adetten önce diyorlar ama ben ilk gebeliğimde adetimin üstünden 10 gün geçtikten sonra gördüm . Apar topar doktora gittik doktor yerleşme kanaması dedi
Baya kanama mı ? Ya bende şöyle oldu gögüslerim çatlyacak gibi şişti uyuyamıyordum ve göbeğimde açık kahve çizgi belirmişti
Sabah kalktım gögüslerim inmiş ağrı falan yok ve o çizgi yok denecek kadar belirsizleşmiş
Başka bi belirti yoktu zaten

Yapar yapmaz böyle oldu t çizgisi beyaz bir çizgi halinde bilmiyorum
IMG_20200809_063157.webp

Yazıları okudum darısı basıma 😄 bat 8 gün var
Benim ovulasyonda yumurtlama
Ve çatlamayı gördüm aradan 3 gün geçti merak
edip tekrar baktım T çizgisi hiç yoktu .
bat yaklaştıkça kasik
Agrilarim arttı be akıntım var yeniden mi yumurtluyorum diye ovulasyon testi yaptım ili gündür koyulaşma başlamış böyle olanınız oldu mu hiç
İnşallah Rabb'im cümlemize verir🙏

Yapar yapmaz böyle oldu t çizgisi beyaz bir çizgi halinde bilmiyorum Eki Görüntüle 2672976
Canım benim ne yaptın diye geldim
Bu beyaz çizgiyi ilk defa görüyorum ne anlama gelindiğini bilmiyorum canım
Canını sıkma yarın kan ver
Kafanda netleşir
İnan böylesi daha zor varmı yokmu
Seni yıpratır

Üç- dört gün gecikti ağrılarım oluyor ama adet gelmiyor. Dünden beri de yine kasık ağrım var. Hayırlısı bakalım 😔
Canım bilmeden yanlış bir şey söylemek istemem
Seni umitlendirmek de istemem
Ama bana göre büyük ihtimalle hamilesin gibi geliyor
Benim hamileligim de kasık ağrısı çok oluyordu normal birşey zaten
Senin için dua edeceğim canım

Canım bilmeden yanlış bir şey söylemek istemem
Seni umitlendirmek de istemem
Ama bana göre büyük ihtimalle hamilesin gibi geliyor
Benim hamileligim de kasık ağrısı çok oluyordu normal birşey zaten
Senin için dua edeceğim canım
Allah razı olsun inşallah 😍

An itibariyle adet oldum. Hakkınızı helal edin boşu boşuna heyecan yaptırdım size de.

An itibariyle adet oldum. Hakkınızı helal edin boşu boşuna heyecan yaptırdım size de.
Hakkında hayırlı olsun. Hepimiz bu çizgilere kandık zamanında. Artık çıksa bile biliyoruz az çok var yok olduğunu. Bazı testlerin kuruma çizgisi kırmızı oluyor canım böyle. Gecikmen de olmuş rahim bebek arıyo derler böyle olunca az kalmıştır bence güzel habere merak etme

Hakkında hayırlı olsun. Hepimiz bu çizgilere kandık zamanında. Artık çıksa bile biliyoruz az çok var yok olduğunu. Bazı testlerin kuruma çizgisi kırmızı oluyor canım böyle. Gecikmen de olmuş rahim bebek arıyo derler böyle olunca az kalmıştır bence güzel habere merak etme
İnşallah zaten üzülmedim adet olduğum zaman tekrar ilaç tedavisine başlayacaktım. Rahim filmi vs. Hem diyorum nasibimde belki de daha güzel şeyler var🙏 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍

Back