Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim kan sonucunu bekliyorumDedim sana icime dogdu hamilesin diye bal gibi hamilesin iste hayirli olsun![]()
Evet canım ya demiştin ama o kadar çok test yaptım ki bu zamana kadar hep negatifti inşallah bu test beni yanılmamıştrDedim sana icime dogdu hamilesin diye bal gibi hamilesin iste hayirli olsun![]()
Ondan önce hiç yapmadım bugün 5. Gün gecikmem bugün yaptım sadece direk böyle çıktı
İnşallahAllah devamini getirsin. Tebrikler
Baya yuksek bisey cikicak bak gorEvet canım ya demiştin ama o kadar çok test yaptım ki bu zamana kadar hep negatifti inşallah bu test beni yanılmamıştr
İnşallah ya yoksa beni idrar testi yanılmış olucak ve ümitlendircekBaya yuksek bisey cikicak bak gor
Kac dk da ciktiİnşallah ya yoksa beni idrar testi yanılmış olucak ve ümitlendircek
Sonuç geldi 600 çıktıKac dk da cikti
Dedim bak hayirli olsun canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinSonuç geldi 600 çıktı![]()
Amin inşallah canım hayırlısıyla artışlar güzel olur inşallah dualarınızı eksik etmeyinDedim bak hayirli olsun canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin❤
Amin inşallah canım hayırlısıyla artışlar güzel olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin![]()
Tebrikler canım hamilesin inşallah darısı bizlereGebelik testime bakar mısınız 5 gün geciktim
Amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hamilesin inşallah darısı bizlere![]()