Gebelik testime bakar mısınız ?

Moonnlightt

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
324
237
103
Bugün adet günümdü ama gelen giden yok.
Sabaha karşı idrar testi yaptım ilk sonuç dağınık renk vardı T bölgesinde.Testi bırakıp dışarı çıktım geldim ikinci çizgi çıkmış.Tahmini bi 5 6 saat sonra boşa da umutlanmak istemiyorum ama bu test gibi olupta hamile olan var mı

Eklentiler

• 20191227_062247.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 20191227_153623.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 131
Idrar damlatigin yeri yukari dogru tuttusa iceri akiyor maalesef insallah gonlunce olsun duz zeminden sakin oynatma islanmasi yeter cubuk test alsan daha iyi

Testiniz bozuk, tekrardan yapın derim.

Bana var gibi geldi evet idrarı çok damlatmışsın ama tinere çizgi olması gereken yerde bence var hadi hakkında hayırlısı neyse o olsun

2inci resimde banada var gibi geldi testi yeniden yapın yada kan verin daha garanti olsun

Bu sabah yaptigimda cikmadi yine 5 6 saat sonra kurudukça cok cok cok acik belli oluyo yuklesem gozukmez bakinca belli rwglim de daha gelmedi yarun da gelmezse pazartesi kan vericem

Adet oldum maalesef 3 gün gecikmeyle oysa hamile gibiydim sanki testte de cizgi olunca kaptirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…