En son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime bakar mısınız lütfen?
- Konu Sahibi Lutfiye81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik 2022 hamilelelik test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
laboratuvarın nesı bozukmus . hay allah hıc duymamısım. ozele ya da asm ye her yere baksaydın :) bunda var gıbı duruyor da . bı kac gun sonra tekrarla koyulasma olursa baska yerlere bakarsın :)) hayırlısıyla ılerlesın amin:)En son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah
Amin inşAllah çok teşekkür ederim yarın sabah kan tahlili ne gidecegim inşAllah sağlık ocağı olunca bende çok sok oldum o kadar yürümeye bide ama herşey nasip kısmet napalimlaboratuvarın nesı bozukmus . hay allah hıc duymamısım. ozele ya da asm ye her yere baksaydın :) bunda var gıbı duruyor da . bı kac gun sonra tekrarla koyulasma olursa baska yerlere bakarsın :)) hayırlısıyla ılerlesın amin:)
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Hayirli ugurlu saglikli olsun insallah bebeginiz cok net zaten gorunuyorEn son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahherşey gönlümüzce olsun sağlıkla gelsin inşAllah hayırlı evlatlarımız olsunHayirli ugurlu saglikli olsun insallah bebeginiz cok net zaten gorunuyor
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Bayağı belirgin var gibi canımEn son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah
- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Hayırlı olsun :)En son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun :)
Amin inşAllah yarın tahlile gideceğim inşAllah hayırlısı olsun hakkimizdaBayağı belirgin var gibi canım
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Mutlaka haber ver canımAmin inşAllah yarın tahlile gideceğim inşAllah hayırlısı olsun hakkimizda
Vericem inşAllah eşimle çok kararsızız yarın mi gitsek yoksa bir kaç gün geçince mi diye umarım hayırlısı olurMutlaka haber ver canım
- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Gittiniz miVericem inşAllah eşimle çok kararsızız yarın mi gitsek yoksa bir kaç gün geçince mi diye umarım hayırlısı olur
Kesin karar yarın sabah tahlil olucam sonucu yazicam insAllah burayaGittiniz mi
- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Yaptirdirdiniz miKesin karar yarın sabah tahlil olucam sonucu yazicam insAllah buraya
2 30 çıktı çok şaşırdım gebelik testinde çıktı ama tahlilde çıkmadı şaka gibiYaptirdirdiniz mi
- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Bazen idrar yolu enfeksiyonunda da teste silik çizgi çıkabiliyor sizde var mı?2 30 çıktı çok şaşırdım gebelik testinde çıktı ama tahlilde çıkmadı şaka gibi
Bazen idrar yolu enfeksiyonunda da teste silik çizgi çıkabiliyor sizde var mı
Evet enfeksiyonum varmış ondan dolayı silik çıkabiliyor mu hiç bilmiyorum ama üzücü yaa Rabbim beterinden korusun napalimBazen idrar yolu enfeksiyonunda da teste silik çizgi çıkabiliyor sizde var mı?
- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
Evet Rabbim daha kötüsünden korusun insaAllah en güzel hayırlı zaman da da kucağınızi doldursunEvet enfeksiyonum varmış ondan dolayı silik çıkabiliyor mu hiç bilmiyorum ama üzücü yaa Rabbim beterinden korusun napalim
Amin cümlemizin inşAllah canım Allah razı olsunEvet Rabbim daha kötüsünden korusun insaAllah en güzel hayırlı zaman da da kucağınızi doldursun