• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız lütfen?

Lutfiye81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
71
21
3
24
En son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20220802_152942_859.jpg
    IMG_20220802_152942_859.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG_20220802_152933_921.jpg
    IMG_20220802_152933_921.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 240
En son adetim 28 haziran ve bugün Adet gecikmemin 5.gunu bu sabah tahlile gittim ama labaratuvar bozuk dediler kan tahlili yaptiramadim bende kaset test aldırdım yaptım umarım yaniltmaz ve sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşAllah🤲🏻
laboratuvarın nesı bozukmus . hay allah hıc duymamısım. ozele ya da asm ye her yere baksaydın :) bunda var gıbı duruyor da . bı kac gun sonra tekrarla koyulasma olursa baska yerlere bakarsın :)) hayırlısıyla ılerlesın amin:)

laboratuvarın nesı bozukmus . hay allah hıc duymamısım. ozele ya da asm ye her yere baksaydın :) bunda var gıbı duruyor da . bı kac gun sonra tekrarla koyulasma olursa baska yerlere bakarsın :)) hayırlısıyla ılerlesın amin:)
Amin inşAllah çok teşekkür ederim yarın sabah kan tahlili ne gidecegim inşAllah sağlık ocağı olunca bende çok sok oldum o kadar yürümeye bide ama herşey nasip kısmet napalim

Hayirli ugurlu saglikli olsun insallah bebeginiz😍 cok net zaten gorunuyor

Bayağı belirgin var gibi canım

Hayırlı olsun :)

Back