- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Ayy hadi inşallah yaaa inşşallaahOoo masallah kuzum gelsin nice seneleriniz olsun
İlk gebelik mi kuzumAyy hadi inşallah yaaa inşşallaah
Hayır canım 2. Olucak ama ilkine de çok zor hamile kalmıştım 2,5 yıllık evliyken hamile kaldım erken doğum ve kalp hastası olarak doğdu oğlum 1,5 yaşında kaybettim meleğimi sonrasında da hiç korunmadım bir kez bile korunmadım evliliğim boyunca 4 ay önce kimyasal yaşadım şimdide inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum birazİlk gebelik mi kuzum
Uzulme csnim bu sefer sana meleğin gelecek inan Allah da sabır versin inşallah mekanı cennet olsunH
Hayır canım 2. Olucak ama ilkine de çok zor hamile kalmıştım 2,5 yıllık evliyken hamile kaldım erken doğum ve kalp hastası olarak doğdu oğlum 1,5 yaşında kaybettim meleğimi sonrasında da hiç korunmadım bir kez bile korunmadım evliliğim boyunca 4 ay önce kimyasal yaşadım şimdide inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum biraz
İnşallah canım Allah razı olsunUzulme csnim bu sefer sana meleğin gelecek inan Allah da sabır versin inşallah mekanı cennet olsun
İnşallah canım benimİnşallah canım Allah razı olsunsabırla bekliyorum sabrı öğrendim oğlumda inşallah sağlıkla gelir Allah ın izniyle
Hayırlı olsunBugün tekrarladım testi kızlaarrr (alttaki bugün üstteki dünkü)
Allah razı olsun canım inşallah duam bu şekilde hepSağlıkla al kucağına inş
Ay canım cok sevindim buraya üye oldugumdan beri görüyordum seni dualarımızdaydınız rabbim bizede nasip etsin cok mutlu oldum. Bu ay özel denedigin bişey varmıydı pekiAllah razı olsun canım inşallah duam bu şekilde hep
MFK yöntemi denedim canımAy canım cok sevindim buraya üye oldugumdan beri görüyordum seni dualarımızdaydınız rabbim bizede nasip etsin cok mutlu oldum. Bu ay özel denedigin bişey varmıydı peki
Canım bu testler bildiğin pozitif neresine negatif dediler testler yemin mi etsin yani tövbe tövbeallah her isteyene nasıp etsın inş.
benimde reglı günüm bugun ama 3 gündür test yapıyorum silik cızgı olan bugüne aıt
sabah dr a gıttım hem kan hemde idrar testi icin kan yarın çıkacakmış ama ısrar test negatif cıktı ordakı. sekreter kadın da reglın gecıkmedıgı icin burda negatif çıkmıştır dıyor yarına kadar beklemeliyim ama aglamaktan icim dışıma cıktı.
Bende daha yeni öğrendim bak benim testlerim de silik çıktı adetten önceallah her isteyene nasıp etsın inş.
benimde reglı günüm bugun ama 3 gündür test yapıyorum silik cızgı olan bugüne aıt
sabah dr a gıttım hem kan hemde idrar testi icin kan yarın çıkacakmış ama ısrar test negatif cıktı ordakı. sekreter kadın da reglın gecıkmedıgı icin burda negatif çıkmıştır dıyor yarına kadar beklemeliyim ama aglamaktan icim dışıma cıktı.
Doktorun dediği herşeyi yaptınız mı polen karışımı vitaminler ve söylediği gunleri birebir yaptınız mı acabaMFK yöntemi denedim canım
Evet canım önceki reelslerini izlersen eğer aşı olun dedi hoca ben 2 doz biontech aşı oldum ek olarak hayıt hapı ve çalışır suyu içtim sonra bu ay denedim oldu Allah nasip etti oldu Rabbim ol demedikten sonra herşey boş bizimkisi Rabbimize ne kadar istediğimizi kanıtlama çabasıDoktorun dediği herşeyi yaptınız mı polen karışımı vitaminler ve söylediği gunleri birebir yaptınız mı acaba
Hayıt tohumu içiyorum bende folik asit ve d vitamini başladım inşallah darısı başıma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimEvet canım önceki reelslerini izlersen eğer aşı olun dedi hoca ben 2 doz biontech aşı oldum ek olarak hayıt hapı ve çalışır suyu içtim sonra bu ay denedim oldu Allah nasip etti oldu Rabbim ol demedikten sonra herşey boş bizimkisi Rabbimize ne kadar istediğimizi kanıtlama çabası
Ya allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.Canım bu testler bildiğin pozitif neresine negatif dediler testler yemin mi etsin yani tövbe tövbeayy tuhaf oldum ...üstelik clear blue dijital test o hiç yanılmaz kan sonucunda müjdeyi yaz olur mu
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah canım tek duamız buHayıt tohumu içiyorum bende folik asit ve d vitamini başladım inşallah darısı başıma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?