- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Hadi hayırlısıKızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte çizgisi diyorum kendi kendimesabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim çok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan içmedim tekrar ovulasyon testi yapmak için...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı çaldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu çıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda içtim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu görünce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk içinde çıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk içinde çekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
4 gün var canım (ya hiç beklemiyordum 45-50 dk önce su içtim boşuna harcıyorum testi felan diye düşünürken 1 dk dolmadan çizgi belirdi)Hadi hayırlısıadete kaç gün var?
Pazartesiye kadar sabredebilirsen kan ver netleştir4 gün var canım (ya hiç beklemiyordum 45-50 dk önce su içtim boşuna harcıyorum testi felan diye düşünürken 1 dk dolmadan çizgi belirdi)
Ayy inşallah yaa dua et ne olur ya gebesin kabul olur Allah ın izniylePazartesiye kadar sabredebilirsen kan ver netleştirnet çizgi yani sağ salim yolunda ilerlesin herşey inşallah
Ayy Allah razı olsun cansın yaa çok heyecanlandım inşallah pazartesi kan verince de güzel bi değer çıkarHayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızBugün tekrarladım testi kızlaarrr (alttaki bugün üstteki dünkü)
Allah razı olsun canıımm inşşallaahHayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızBu testin markası nedir acaba?
Allah razı olsun canım benim yaa heyecanlıyım ❤❤❤Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canik benim olmaz mı ama dün yaptığın ile bugünkü test koyulugu var maşallah artıyor demek ki değerin ne zman kan verceksinAllah razı olsun canım benim yaa heyecanlıyım ❤❤❤
Evet ya iyiki bitanede daha testim vardı elim de biraz daha netleşti ya birazcık rahatladım(4 ay önce kimyasal oldu çünkü)Canik benim olmaz mı ama dün yaptığın ile bugünkü test koyulugu var maşallah artıyor demek ki değerin ne zman kan verceksin
Allah'ım sagsalim nasip eder korkma ver netleşecek sonra iki günde bir tekrar et kana doktora git cnmEvet ya iyiki bitanede daha testim vardı elim de biraz daha netleşti ya birazcık rahatladım(4 ay önce kimyasal oldu çünkü)yarın sabah kan veri cem canım sağlık ocağında
Evet canım ya inşallah çarşambaya da hastaneye aldım randevuyu artıcak inşallah nasipAllah'ım sagsalim nasip eder korkma ver netleşecek sonra iki günde bir tekrar et kana doktora git cnm
Herşey güzel olcsk korkma sen kaç senedir istyordun cnmEvet canım ya inşallah çarşambaya da hastaneye aldım randevuyu artıcak inşallah nasip
Allah ın izniyle inşallah canım 7. Senemizz dolmak üzereHerşey güzel olcsk korkma sen kaç senedir istyordun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?