Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Allah razı olsun sende bugün güzel sonucunu alıcaksın Allah ın izniyle belirtilerin de gebelik belirtisi bence sonucunu yaz mutlaka canım

Canım Allah razı olsun sende bugün güzel sonucunu alıcaksın Allah ın izniyle belirtilerin de gebelik belirtisi bence sonucunu yaz mutlaka canım
Değeri söylememiş ama hamile demiş eşime kadın haftaya tekrar gidicem tekrar beta hcg yapılacak değer yükseliyor mu diye. Şimdi hcg değerini yükseltmek için ne yapmam lazım

Değeri söylememiş ama hamile demiş eşime kadın haftaya tekrar gidicem tekrar beta hcg yapılacak değer yükseliyor mu diye. Şimdi hcg değerini yükseltmek için ne yapmam lazım
Canım benim gözün aydın ben demiştim bence max 3 haftalıksın şu anda tarih bilmiyorum gebelik testinin çizgilerine dayanarak söylüyorum öyle yada böyle minişin seninle sağlıkla gelsin inşallah seninki de benimki de tek duamız bu artık beta ya gelince onu sen yükseltemezsin bebişin yükseltir herhangi bir yiyecek içecek vs yükseltmez sen sağlıklı gıdalar tüket...bol su iç sana sımsıkı tutunsun inşallah

Ya canım çok tşkr ederim.. allah her isteyene nasip etsin. Heyecandan duramıyorum sabahtan beri. Son adet 22 ekimdeydi 4 haftalık olması lazım sanırım bilmiyorum ama çok güzel bir his.

Ya canım çok tşkr ederim.. allah her isteyene nasip etsin. Heyecandan duramıyorum sabahtan beri. Son adet 22 ekimdeydi 4 haftalık olması lazım sanırım bilmiyorum ama çok güzel bir his.
Seni çok iyi anlıyorum bende keseyi ve bebişimi görmek için gün sayıyorum evet 4 haftalık oluyorsun canım hadi hayırlısı heyecan dorukta herşey yolunda giderse Allah'ın izniyle temmuz da kucağımızdalar Allah ın izniyle

İnş kuzum ya Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…