Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Hamilelik var anlamina geliyor net belli okadar silik degil canm bemm hayirli olsun insallah

Çok teşekkür ederim fakat kan sonucum gelmeden emin olamıyorum maalesef.bu yaptığım erken gebelik testiydi. Yenisini yarın mi yapayım yoksa perşembe mi 2 gün sonra daha da belirginleşir mi çizgi
Iki gün arayla yapiliOr normalde ben hergün yaptm bazen fark belli oluOrdu bir günde olsa arada. Senin bata ne kadar var?

Çok teşekkür ederim fakat kan sonucum gelmeden emin olamıyorum maalesef.bu yaptığım erken gebelik testiydi. Yenisini yarın mi yapayım yoksa perşembe mi 2 gün sonra daha da belirginleşir mi çizgi
Normal gebelik testiyle yapın 2 gün sonra daha da belirginleşir .Ben normal gebelik testiyle regle 5 gün kala yapmıştım 2 gün arayla koyulasmayi takip etmiştim

Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Evet silik çizgi belli hamilesiniz en yakında zamanda beta hcg gebelık testini yaptırın hayırlısyla bizlerede olsun

Normal gebelik testiyle yapın 2 gün sonra daha da belirginleşir .Ben normal gebelik testiyle regle 5 gün kala yapmıştım 2 gün arayla koyulasmayi takip etmiştim
Benim kahverengi lekelerim geliyor hala bugün 3.gün.bebegimi kaybetme ihtimalim var mi kasıklarim da ağrıyor

Benim kahverengi lekelerim geliyor hala bugün 3.gün.bebegimi kaybetme ihtimalim var mi kasıklarim da ağrıyor
Korkma canım yerleşme kanamasıdir o Allah korusun dusukte kıpkırmızı kan geliyor ben daha önce düşük yaptım ordan biliyorum . Kasıkların agrimasida normal bebek tutunuyor . Kan testi. Sonucunu alır almaz bı doktora görün istersen belki progestan yazar kullanırsın

Canım benim o kadar rahatladı ki içim Allah razı olsun.Insanın içine vesvese geliyor Rabbim önce bize hayırlı evlat nasip eylesin sonra da onları bize bağışlasın inşallah. ❤❤❤

Kızlar son 4 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor yarım saat sonra kan sonucum çıkıcak hemşire moralimi bozdu gününe daha var bende de hep çizgiler çıktı ama gebelik olmadı dedi 1 senedir ilk defa bende çizgi cıkıyor oysaki

CANIM HEMŞİRELER EN BAŞTA ÖYLE DİYOR AKSİ BİR DURUMLA KARŞILAŞIRSAN ÜZÜLME DİYE. İNŞALLAH VARDIR.

kızlar 10 ocak bat idi dün sabak gebelik testi yaptım baya siliktii yani görmek için baya bakmak lazımdı ama bu sabah yaptım negatif yani normal kaset test ne zmn belli olur 4 gün geçiyor ve hala tık yok bilen yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…