- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
geçmiş olsun. prolaktin yüksekliği var mı? o da kist yapıyor.Evet gittim canim muayene oldum kist cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun. prolaktin yüksekliği var mı? o da kist yapıyor.Evet gittim canim muayene oldum kist cikti
Yok canim cok şükürgeçmiş olsun. prolaktin yüksekliği var mı? o da kist yapıyor.
Testi hala tekrarlamadın mı sonucunı bekliyorumEki Görüntüle 2165081 Merhabalar uzun süredir takip ediyorum artık size de danışmaya karar verdim, ben 25 yaşındayim bir yıllık evliyim. Bu ay gebelk şüphesi icindeyim reglim 8
Gün gecikti kasık agrilarim oldu ağız kurulugu göğüs acisi sık idrara çıkma akinti gibi belirtilerim var Bugün dayanamayip akşam 6da test yaptım. Ama bir garip sonuç. Ilk basta tek cizgi ve etrafı dağınık,
1
Saat sonra ince beyaz ikinci c uizgi
Aynen çok damlatınca böyle oluyor. Bende de olmuştu.O zaman test de bozuk olabilir ama genelde cok damlatinca boyle cikar
Başka test yaptığınızda durum ne oldu ?Aynen çok damlatınca böyle oluyor. Bende de olmuştu.
Ben ovülasyon testlerini ilk kullanmaya başladığımda genellikle bu sorunu yaşadım o yüzden sonuç ile alakalı bir şey diyemeyeceğim.Başka test yaptığınızda durum ne oldu ?
Bence olmasa o kadar kırmızılık olmaz orda benimkide böyle oldu fazla idrar damlatmadımBen ovülasyon testlerini ilk kullanmaya başladığımda genellikle bu sorunu yaşadım o yüzden sonuç ile alakalı bir şey diyemeyeceğim.
Ben arkadaşın ilk paylaştığına baktım o çok dağılmış. Dün benim yaptığım idrar testine seninki gibi çıktı ama hala sonucum hakkında bilgi uok emin olamıyorumBence olmasa o kadar kırmızılık olmaz orda benimkide böyle oldu fazla idrar damlatmadım
Bende emin değilim o yüzden bekliyorum ama ne zaman adet olucağımıda bilmiyorum tekrar yapıcakmısın ?Ben arkadaşın ilk paylaştığına baktım o çok dağılmış. Dün benim yaptığım idrar testine seninki gibi çıktı ama hala sonucum hakkında bilgi uok emin olamıyorum
Şu 2 gündür 3 kere ovü 1 kere erken gebelik testi yaptım. Kafamı çok takıyorum o yüzden en azından haftasonunun geçmesini bekleyim diyorum pzartesi yine test yapacağım. Dayanamazsam haftasonu da yapabilirim bilmiyorum. Ama artık eğer bir gebelik varsa en azından hormon yükselsinde çift çizgiyi net göreyimBende emin değilim o yüzden bekliyorum ama ne zaman adet olucağımıda bilmiyorum tekrar yapıcakmısın ?
Bende kafama çok takmaya başladım ağrınız filan herhangi bir belirti var mı sizde ?Şu 2 gündür 3 kere ovü 1 kere erken gebelik testi yaptım. Kafamı çok takıyorum o yüzden en azından haftasonunun geçmesini bekleyim diyorum pzartesi yine test yapacağım. Dayanamazsam haftasonu da yapabilirim bilmiyorum. Ama artık eğer bir gebelik varsa en azından hormon yükselsinde çift çizgiyi net göreyim
Daha önce konu açtım. 3 gün öncesinde kahverengi lekelenmem oldu ama 1 kere gördüm bir daha olmadı acaba yerleşmemiydi diyorum. Kasıklarımda batmalar hissediyorum. Yorgunluk ve uyuma isteği var. Bir kerede erkek gebelik testim silik çıktı. Ovü testlerimde hep pozitif.Bende kafama çok takmaya başladım ağrınız filan herhangi bir belirti var mı sizde ?
Yarindan sonra ki sabah yapicam 10 gün olsun diye bekliyorum, buraya da yazarim sonra da negatif te olsa kan testi yaptirmayi düşünuyorum çünkü gariplik var. Bir de garip olucak ama benim leğen kemkleerim belirgndir normalde demin aynaya baktim baya yok gibiler, ne biliyim çok abartyorumdur belki belirti ariyorumTesti hala tekrarlamadın mı sonucunı bekliyorum