Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakabilir mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2165081 Merhabalar uzun süredir takip ediyorum artık size de danışmaya karar verdim, ben 25 yaşındayim bir yıllık evliyim. Bu ay gebelk şüphesi icindeyim reglim 8
Gün gecikti kasık agrilarim oldu ağız kurulugu göğüs acisi sık idrara çıkma akinti gibi belirtilerim var Bugün dayanamayip akşam 6da test yaptım. Ama bir garip sonuç. Ilk basta tek cizgi ve etrafı dağınık,
1
Saat sonra ince beyaz ikinci c uizgi
Testi hala tekrarlamadın mı sonucunı bekliyorum

Ben ovülasyon testlerini ilk kullanmaya başladığımda genellikle bu sorunu yaşadım o yüzden sonuç ile alakalı bir şey diyemeyeceğim.
Bence olmasa o kadar kırmızılık olmaz orda benimkide böyle oldu fazla idrar damlatmadım

Eklentiler

• 20180703_233220-min.jpg
    20180703_233220-min.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 91
Bence olmasa o kadar kırmızılık olmaz orda benimkide böyle oldu fazla idrar damlatmadım
Ben arkadaşın ilk paylaştığına baktım o çok dağılmış. Dün benim yaptığım idrar testine seninki gibi çıktı ama hala sonucum hakkında bilgi uok emin olamıyorum

Ben arkadaşın ilk paylaştığına baktım o çok dağılmış. Dün benim yaptığım idrar testine seninki gibi çıktı ama hala sonucum hakkında bilgi uok emin olamıyorum
Bende emin değilim o yüzden bekliyorum ama ne zaman adet olucağımıda bilmiyorum tekrar yapıcakmısın ?

Bende emin değilim o yüzden bekliyorum ama ne zaman adet olucağımıda bilmiyorum tekrar yapıcakmısın ?
Şu 2 gündür 3 kere ovü 1 kere erken gebelik testi yaptım. Kafamı çok takıyorum o yüzden en azından haftasonunun geçmesini bekleyim diyorum pzartesi yine test yapacağım. Dayanamazsam haftasonu da yapabilirim bilmiyorum. Ama artık eğer bir gebelik varsa en azından hormon yükselsinde çift çizgiyi net göreyim

Şu 2 gündür 3 kere ovü 1 kere erken gebelik testi yaptım. Kafamı çok takıyorum o yüzden en azından haftasonunun geçmesini bekleyim diyorum pzartesi yine test yapacağım. Dayanamazsam haftasonu da yapabilirim bilmiyorum. Ama artık eğer bir gebelik varsa en azından hormon yükselsinde çift çizgiyi net göreyim
Bende kafama çok takmaya başladım ağrınız filan herhangi bir belirti var mı sizde ?

Bende kafama çok takmaya başladım ağrınız filan herhangi bir belirti var mı sizde ?
Daha önce konu açtım. 3 gün öncesinde kahverengi lekelenmem oldu ama 1 kere gördüm bir daha olmadı acaba yerleşmemiydi diyorum. Kasıklarımda batmalar hissediyorum. Yorgunluk ve uyuma isteği var. Bir kerede erkek gebelik testim silik çıktı. Ovü testlerimde hep pozitif.

Testi hala tekrarlamadın mı sonucunı bekliyorum
Yarindan sonra ki sabah yapicam 10 gün olsun diye bekliyorum, buraya da yazarim sonra da negatif te olsa kan testi yaptirmayi düşünuyorum çünkü gariplik var. Bir de garip olucak ama benim leğen kemkleerim belirgndir normalde demin aynaya baktim baya yok gibiler, ne biliyim çok abartyorumdur belki belirti ariyorum

Bugün açık pembe kahverengi akinti gibi bir sey gelmeye başladığı 1 saattir normal kanamaya da dönüsmedi umarım kötü bir şey yoktur

Back