Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakabilir mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arya4848

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
11
2
86
32
Screenshot_20180704-222009.png
Merhabalar uzun süredir takip ediyorum artık size de danışmaya karar verdim, ben 25 yaşındayim bir yıllık evliyim. Bu ay gebelk şüphesi icindeyim reglim 8
Gün gecikti kasık agrilarim oldu ağız kurulugu göğüs acisi sık idrara çıkma akinti gibi belirtilerim var Bugün dayanamayip akşam 6da test yaptım. Ama bir garip sonuç. Ilk basta tek cizgi ve etrafı dağınık,
1
Saat sonra ince beyaz ikinci c uizgi

Eklentiler

• Screenshot_20180705-003554.png
    Screenshot_20180705-003554.png
    312,8 KB · Görüntüleme: 447
Son düzenleme:
testi yüklersen daha net cevap verebiliriz

testin 10 dk sonrasını baz alın. ama anlattığınızdan bana negatif gibi geldi. her durumda bir doktora görünün. 8 gün gecikme az değil.

Eki Görüntüle 2165081 Merhabalar uzun süredir takip ediyorum artık size de danışmaya karar verdim, ben 25 yaşındayim bir yıllık evliyim. Bu ay gebelk şüphesi icindeyim reglim 8
Gün gecikti kasık agrilarim oldu ağız kurulugu göğüs acisi sık idrara çıkma akinti gibi belirtilerim var Bugün dayanamayip akşam 6da test yaptım. Ama bir garip sonuç. Ilk basta tek cizgi ve etrafı dağınık,
1
Saat sonra ince beyaz ikinci c uizgi
yarin bi kan testi yaptirin bence

Merhaba kizlar moralinizi bozmak istemem ama ben 25 gundur gecikme yasiyorum gecen hafta test yaptim beyaz cizgi cikti sonra ertesi gunu hastaneye gittim negatif hala beklemekteyim

Resimde belli olmuyo çok ama baya kırmızılık var orda
yok resimde de belli ama neden olur bilemedim. şimdi testin c çizgisi net çıkmış bu aslında testin doğru çalıştığını gösterir. ama diğer kısımda aklıma sanki beta saptamış o yüzden orası kızarmış ama yine testteki hatadan dolayı karışmış gibi geldi aklıma.
ama boş yere ümit vermek te istemem, farklı bir marka alıp yapın bakalım

Merhaba kizlar moralinizi bozmak istemem ama ben 25 gundur gecikme yasiyorum gecen hafta test yaptim beyaz cizgi cikti sonra ertesi gunu hastaneye gittim negatif hala beklemekteyim
kadın doğuma gidip 25 gün gecikme yaşadığınızı söylediniz mi? bu durumda kanda diğer hormonlara ve ultrasonla bakması lazım

Back