- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebelik testimdeki silik çizgiden emin olamıyorum
- Konu Sahibi asyasuu
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahÇizgi gözüküyor canım inşallah vardır
Ben gördüm canım çizgini test yaptın mı başka varmıymış benımde senın gibi çünkü merak etttim foto atıyorum bakAmin inşallah
Hamile misiniz
Hamile misiniz
Bilmiyorum ki gülüm bunlar sabah yaptığım testler
Yaaa sonucu bana da söyler misiniz merak ettim bende ilk defa korumasız girdik bu ay ilişkiye adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli değil de 22 25 günde bir oluyorum genelde benimde sizin gibi çıktıBilmiyorum ki gülüm bunlar sabah yaptığım testler
Tabi haber veririm 2 gün daha bekledikten sonra kan vericem en kısa ve hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun herşey gönlümüzce olur inşAllahYaaa sonucu bana da söyler misiniz merak ettim bende ilk defa korumasız girdik bu ay ilişkiye adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli değil de 22 25 günde bir oluyorum genelde benimde sizin gibi çıktı
Sağlık ocağına gitsem kan versem olur mu kiTabi haber veririm 2 gün daha bekledikten sonra kan vericem en kısa ve hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun herşey gönlümüzce olur inşAllah
OlurSağlık ocağına gitsem kan versem olur mu ki
Çizgi hafif gözüküyor gibi fakat regl olmazsan bi üç gün sonra dene hemen tekrar yarın bakma.
Hangi marka gebelik testi ? Baya var gibi gözüküyor, inşallah bebişinizi kanda da görürsünüzReglim 3 gün gecti böyle silik gözüküyor insaallah hamileyimdir yarin kan vericem
Ben açıkçası artimede pek güvenemiyorum. Elinizde başka test varsa onunla deneyin bence yarın sabahAy inşallah ya markası ar+l med üstünde böyle yaziyor canım